Pentru cine joaca ourWorld cum pot sa fac gems gratis chestia cu adauga prieteni nu mi-a mers am facut contul nou cu id-ul care l-am pus pe contul bun dar nu a mers; pe cel bun am facut nu stiu cum 15 gems.Intrebarea mea este: Cum pot face gems gratis si codurile am cautat dar sunt expirate.Va rog frumos, dau funda raspunsului cel mai bun dar nu ma inebuniti sa va dau.Ok
Am si eu o intrebare! Daca intrii pe facebook iti da 10 gems dar merge doar o data? Eu mai fac gems de pe un site numit last cookie iti da cod pentru 10, 20 cateodata de gems. cateodata de 30 si foarte foarte rar da la ourworld toolbar de 100 gems. Deci imi raspundeti la intrebare?! Daca intrii pe facebook iti da 10 gems dar merge doar o data?
Apropo numele meu pe ourworld e agathon si id-ul meu lion_legendary12@yahoo.com luti cine vrea!
Eu am level 50.joc de 1 an.scrii pe google toolbar ourworld. o downloadezi. apoi cand ti sa downloadat iti apare sus o bara.este un cod iar langa cod scrie go play. dai pe go play iar acolo te loghezi pe our world.iti bagi diamantele la acount upgrade (user setting) si te faci cu 10 gems. daca mai vrei intrii pe last cookie si acolo sunt cateva coduri.eu ma numesc Tear Blue.
Da si eu ma joc ourworld si mie mi-a fost greu la inceput sa i-au gems dar acum ma descurc trebuire sa dai pe marcuszilla momentan nu sunt coduri de gems dar trebuie sa astepti trei mi de ani
Nu aveti dreptate toti tot asa bagi sageata pe for freesi jos trebuie sa scre "get to ourworld torlband "acolo bagi clik pe"get to ourworld torlbard" si intr-o parte tb sa iti scrie mare"clik here"bagi clik pe clik"here si tb sa instalezi programul ala o sa iti apara acolo sa il instalezi si dupa ce l-ai instalat intri pe internet explorer si sus tb sa scrie un cod si il scrii pe ow acolo unde bagi sageata acolo langa for free si acolo scrie Acount acolo bagi sageatasi bagi clik pe "user setting" si in partea dreapta sus tb sa arate o bara lunga unde scrii codu si gata iti da 10 gems dar tine minte doar luni poti sa scrii codul. numele meu la ow este : adi454 bagati-ma in lista
Sus la dreapta scrie "for free" bagi sageata pe el si jos undeva tb sa scrie"get to ourworld torlbard" bagi clic pe asta si va scrie in dreapta "clik here" bagi clik pe asta si iti va aparea sa instalezi un program instaleazal si gata sa intri in fiecare luni pe internet explorer sus iti va scrie codul de gems adica de exemplu asa zic numai eu dar nu il incerca ca nu e mai bun asta care il bag eu acom 4D33-E45F-01E7-98CD asta a fost un cod darnu functioneaca acum deci in fiecare luni o sa intri pe internet explorer si in fiecare lini iti va da alt cod il scrii dar numai lini functioneaca codu deci il scrii si iti da 10 gems. numele meu la ow este: adi454 si sunt level 50
In fiecare luna apare la last cookie's codes un cod luna si unu in fiecare saptamana. si unu de facebook pe saptamana. dai copy paste si...
Ca sa faci rost de gems mai intai trebuie sa intrii aici http://w01.ourworld.com/v11/tracking?source=ref_link&user_id=19694003 apoi iti faci un nou caracter. daca ajungi la lvl 5 cu noul caracter primesti 5 gems iar daca ajungi la lvl 10 mai primesti inca 5 gems.
E foarte usor
Spor la treaba!
XxXCoraliaXxX întreabă:
rokicool întreabă: