| ɮʟօռɖɖα a întrebat:

Care joaca OW adica OurWorld? plz zicetzim cum sa fac gems(smaralde de alea)! big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Is la 31 si sunt anutza add me

49 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salltz ma num:adryana si ma joc de 2 ani pe oW, si vrea sa am mai multe diamante cu eu nu mai vrea 10 diamante, smaralde ma puteti ajuta? id... meu este adryana_96_yo_dragutzza, blondy_blonda_adriana mersi

| xMyruna a răspuns:

Eu am level 50.joc de 1 an.scrii pe google toolbar ourworld. o downloadezi. apoi cand ti sa downloadat iti apare sus o bara.este un cod iar langa cod scrie go play. dai pe go play iar acolo te loghezi pe our world.iti bagi diamantele la acount upgrade (user setting) si te faci cu 10 gems. daca mai vrei intrii pe last cookie si acolo sunt cateva coduri.eu ma numesc Tear Blue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da clik pe http://lastcookie.wordpress.com/ dai copy paste la un cod de gems apoi te duci la ourworld la account upgrade apoi la user settings si la got a coupon dai paste si submit si... gata

| emibillie a răspuns:

In fiecare luna apare la last cookie's codes un cod luna si unu in fiecare saptamana. si unu de facebook pe saptamana. dai copy paste si...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai instalezi ow toolbar si bagi codu la go play in bara d sus la get gems si primesti 10 gems p saptamana apropo bagama si p mine blaxygirls003 sunt lv 30 big grin uite codu d saptamana asta:530A-D426-0590-A224

| AdyYnNnNn a răspuns:

Hi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei ceva bun? da click pe linkul de mai jos creazati cont si vei primi 20 gems la fiecare ora! am incercat sunt resident am lvl 100 si 999(maxim) gems si ma cheama Xxll Alex llxX e bun linkul!
http://www.ourworld.com/v11/tracking?source=ref_link&user_id=33389106

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci dai la google si mai intai scrie PLAY OURWORLD TOOLBAR dai click pe prima si decarci site-ul inchide internetul baga-te iar si intra la bara aia de sus intra in joc si sus scrie COUPON CODE intra acolo copie codul si o sa iti dea 10 gemsi, apropo codurile de la TOOLBAR sunt saptamanale dar mai poti intra la code gems ourworld si mai sunt acolo niste coduri care tot iti pot da gemsi, sau, macar asa castig eu gemsi daca mai ai nevoie de informatii eu sunt OwEliteCool si va urez succes cu sfatul meu!

| qMisaki a răspuns:

Nu stiu, pentru ca ourworld este o mare prostie

| qMisaki a răspuns:

Pe mine ma cheama in ourworld zoe887 va rog adaugati-ma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Usor trebuie sa dawladezi o bara care iti da un cod de 10 gems pe saptamana sau intri pe ourgemcodes si ai 2 coduri de gems pe saptamana unul de facebook si altul de talbar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey mie nu-mi merge gemsi ca n-am si nu stiu cum sa fac gabry?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum primesc 20 de GEMS?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa iei coduri de pe internet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blondo trebuie sa bagi codul big grinE1A-5A25-7ED8-46B7 crede-ma ca nu mint. Dar vreau si funda!

| dulche a răspuns:

Eu sunt lvl 55 si le stiu pe toate :X :**:*:X

| AndreeaM1 a răspuns:

Pentru cine joaca ourWorld cum pot sa fac gems gratis chestia cu adauga prieteni nu mi-a mers am facut contul nou cu id-ul care l-am pus pe contul bun dar nu a mers; pe cel bun am facut nu stiu cum 15 gems.Intrebarea mea este: Cum pot face gems gratis si codurile am cautat dar sunt expirate.Va rog frumos, dau funda raspunsului cel mai bun dar nu ma inebuniti sa va dau.Ok

| Alexandra_5259 a răspuns:

Eu joc ma cheama Ioana 05 da-mi add.

| webkinz123aa a răspuns (pentru Gabry):

Multumesc! happy