| Tibi222 a întrebat:

Care limba este mai ușoara dintre germana și franceza?

10 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Franceza clar.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Depinde pentru cine.
Franceza e limba Romance, deci inrudita cu Romana si e mai usor de invatat pentru un roman.
Germana e alta lume, alte radacini ale cuvintelor, alta gramatica.

| Kufu95 a răspuns:

Franceza

| 1onur a răspuns:

Germană.

Franceza trebuie sa ai procesor bun să înveți, să știi să vorbești.

Mie mi-a luat 8 luni să învăț germana bine, nu perfectă.

| Tibi222 explică (pentru 1onur):

Cred ca franceza este mai usoara dar si mai frumoasa

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru 1onur):

Care e limba ta nativa?

| 1onur a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Sunt născut pe Pământul Românesc sunt Constănțean.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru 1onur):

Te cred, dar altceva am intrebat.

| 1onur a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Tatăl meu era țigan din Constanța Mama mea era din Turcia, Eu m-am născut crescut pe Pământul Românesc!

Sunt țigan, turc, Român, Toate 3 chakre.

Limba mea natală este turcește, dar știu și Românește, și țigănește și Germană engleză. Sunt conștient de faptul că uneori nu mă exprim coerent, corect în limba și literatura Română, la fel de prost stau și cu gramatica.

Fiindcă la locul meu de muncă trebuie să vorbesc Germană! nu ai cum altfel... am și românii și țigani și turci și albanezi Africani Arabii indieni, Nepalezi, stai ani la rând pe lângă ăștia, vorbești numai Germană cu ei uni mai vorbesc și Engleză, că românul " nu știe" Românește dacă îl întrebi ceva, mulți se feresc să vorbească Românește nu știu de ce nu înțeleg de ce au o așa teamă se retrag asta am observata la mulți la locul meu de muncă.

Nu suport serialele turcești, dramele turcești, mise face scârbă instant. Au ăia o vrăjeală și abureală, figuri, arfe pe ei de vomiți pe ei.

Era actorul ăla Burak care multe leșinați după el da nu recunoașteți ăla turcu ăla din KaraSevda De la Canald D bă eu lașinam de râsrolling on the floor))) când vedema câți halește abureala și vrăjeala lui ăla, plus că se mai și machia se lua cu penseta laughing)) ce dreacu... turci ăștia cu serialele lor de "iubire" și "dragoste" a Loat mințile multora în România. Și surorile mele se uitau la leșinatul ăsta de Burak și toată familia, când îi curgea lui ăsta o lacrimă eu mergeam la toaletă și trăgeam apa și alții leșinați vai Burak "plânge" "săracul" și ăla na muncit în viața lui o zi. Atâta dramă bolanvă numai la Turci ăștia ai să vezi din Turcia țara lor de acolo...

Eu n-am treba cu ei nici nu-i suport Dumnezeu îmi este martor nu-i suport pe musulmanii și nici pe turci prea bolnav sănt ăștia agresivi din orice scandale Europa este terminată din cauza la ăștia au tot felul de apucături cu protestele, scandaluri, cu "tradițile" lor bolnave vor să fie cu obliga toți ca ei de alde MahomedPedo...

| Lizica553 a răspuns:

Franceza