Urasc franceza.Nu mi-a placut niciodata cum suna.
Engleza imi place pentru ca am auzit-o in multe locuri si mi s-a parut interesanta.
Engleza.
Detest franceza, cu toate grupele ei de verbe imposibile.
Dezavantajul limbii engleze îl reprezintă diferențele de gramatică, apoi ar mai fi cele de formulare a propoziților, condiționalele, dar mai ales cuvintele folosite în anumite contexte ce la noi ar putea însemna același lucru: do vs. make, genuine vs authentic. Te poți obișnui.
La franceză e gramatica mult mai asemănătoare limbii române, dar verbele mă disperă.
Iubesc limba romana..Sunt o nationalista convinsa.
Nu-mi displace engleza, desi nu-s experta.
Franceza in schimb mi se pare foarte romantica si uneori regret ca n-am avut rabdare s-o invat calumea
Sunt de acord cu tine + că engleza e limbă internațională și îți e mult mai ușor să te descurci în străinătate cu engleză decât cu franceză
Engleza. Am facut franceza in generala si fecare forma a verbului era altfel, macar la engleza e o singura forma si e limba internationala. Acum fac germana la liceu si intr.un an nu am invatat nimic
.
Dintre cele doua, engleza, intotdeauna. Nu suport franceza, desi nu mi se pare o limba dificila. Nu imi place cum sunt si in general. Deci prefer engleza.
elena4ever întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: