Dar de ce? Eu merg cu trenul in fiecare an si nu vad nimic rau in asta, chiar imi place
Am mers cu tren privat Bucuresti Constanta.
Aer conditionat, curat, frumos.
Mers si cu Cfr la cls I si tot multumita am fost.
Facut 1ora si 55minute ca a fost fara opriri.
Eu nu am circulat de o saptamana. Dar surprizele sunt zilnice. Din ce in ce mai incet. Totul din cauza liniei (sinelor) veche "de peste 50 de ani". Dar nu spun ce au facut de 30 de ani de cand s-a schimbat regimul. De ce circula pe aceleasi sine puse de comunisti?
Undeva la 40-50km/h dar în unele zone ajunge și la 100. Sincer îmi este dor sa merg cu un tren este ceva unic
Daca ai stii ce Jeg e intr-un tren Cfr, te-ai razgandi
Știu prea bine dar calatoria este plăcută și foarte, foarte lunga. Cat despre mizerie, aici contează educația fiecăruia, fiecare putem participa și educa le ceilalti
600, nu 250
Am spus peste 250
Si de ce e jeg? Nu tot din cauza nesimtitilor care lasa gunoaie peste tot si fac baile infecte? Dupa aia se plang studentii ca nu mai au gratuitate, normal ca nu mai au
Felicitari, ai trecut clasa a 2-a
Depinde ce intelegi prin "unic". Eu am fost cu trenul de cateva ori de la cfr da are momente cand zici ca ii mocanita. Trenuri invechite, la wc ii deplorabil in cele mai multe cazuri...
Ajunge la 100km/h... dar sunt de acord cu tine, distantele pe care face asta sunt asa de mici ca e ca si cum nu ar fi
viteza cfr e foarte mica pentru ca in ultimii 50 de ani s-au renovat 3-4% din infrastructura, si sunt zone unde se merge cu 7-8km/g pe ora si TOT deraiaza trenuri
AlexandraAle121 întreabă: