Probabil supradoza de somnifere/alte pastile, asfixierea, butelia de heliu conectată printr-un tub la o mască, împuşcarea în cap, otrăvirea cu monoxid de carbon (arzi cărbuni într-o cameră complet etanşă), supradoză de droguri, inhalarea amoniacului amestecat cu clor... Painless.
Te duci la seltarul/dulapul și bei toate pastilele de acolo tot ce găsești bei apă, și te culci. nu te mai trezești, și te-ai dus la Doamne-Doamne.
Stiu eu una numai ca nu vreau sa iti zic...o sa ma simt responsabil dupa aceea )
Daca iti spunem o sa ne bantui? Viata-i faina, depinde din ce puncte de vedere o privesti.Nu trebuie sa te sinucizi! Ca mori,si mna...ii naspa.Ii trist.. Traieste,chiar daca uneori nu-ti gasesti motive pentru a trai,bucura-te de viata, gandeste-te ca fluturii traiesc doar o zi pe paman, desi nu stiu cati ani ai, cum te cheama, de unde esti, nu vreau sa patesti nimic.Asta ii chiar daca ai probleme, suntem oameni, trebuie sa ne traim viata cat o avem, ca dupa aia si-asa murim cu totii.Te rog eu, nu te sinucide.Ca poate trupeste nu te doare, dar sufleteste o sa suferi enorm de mult.Scuze ca ti-am scris atata dar chiar imi pasa de viata ta.Te roaga sufletelu meu, nu te gandii la lucruri rele.Te pup si sper sa mai apuci mesajul asta.
Nu o stiu pe cea mai rapida sau mai putin dureroasa...dar cea mai lenta stiu ca este liceul.
Acum in cazul in care mai traiesti trebuie sa dai funda unuia dintre utilizatorii ce ti-au raspuns la intrebare.
p.s. asta asa ca sa sarbatorim