| Intelligence a întrebat:

Care-mi raspunde la toate intrebarile primeste si fundita. Weekendul acesta merg la o nunta si pentru prima data imi voi pune gene false.M-am uitat la tutoriale tot tot tot, doar ca eu nu voi avea niste gene false de nu stiu ce calitate.Intrebarea mea este fetelor daca ati incercatsa va puneti singure, vi-a reusit? Va tin o noapte intreaga? Ati folosit gene false "ieftine"? Dati-mi ceva ponturi, sfaturi.Multumesc

5 răspunsuri:
| Zeflemitoarea a răspuns:

Ce bine mi-ar părea să-ţi cadă în mâncare.

| Intelligence explică (pentru Zeflemitoarea):

Om sobru si anomabil.Te hranesti din "nereusitele celorlalti". Parca vad ca esti un specimen abulic. Acum n-ai decat sa cauti in DEX! Merci de urare, dar mai bine nu te oboseai sa-ti faci pacate, mai ales in scris, era de ajuns in gand!

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru Intelligence):

Se scrie inomabil. Nu, nu mă hrănesc din nereuşitele altora. Dar îmi place să-i văd pe ceilalţi nereuşind ce şi-au propus şi dezamăgiţi. thinking
Şi nu, nu sunt abulică. Las-o baltă! Toţi încearcă să facă pe ghicitorii şi să prevadă, spun ei, cum sunt eu.

| Amalia02 a răspuns:

Am folosit eu niste gene false care nu erau cine stie ce.
Daca stii cum sa le aplici corect te tin.
Dar ai grija cum ti le dai jos. happy

| Intelligence explică (pentru Amalia02):

Deci te-au tinut si ti le-ai pus singura? Ai pus mai mult lipici big grin? Ce ar trebui sa fac si ce nu big grin. dau funda apoi:-p