Termos
Un ardelean intr-un magazin ca sa cumpere un termos. Vanzatoarea ii arata unul:
- Uite bade, termosul asta e foarte bun: vara tine ceaiul rece, iar iarna il tine cald.
Ardeleanul se scarpina dupa ureche, nedumerit:
- Apai de, cucoana, daca zici ca-i bun, iaca l-oi lua. Da', lamureste-ma si pe mine: de unde dracu' stie termosu' asta cand ii vara si cand ii iarna?
Comparatie
Diferenta dintre o femeie si o gaina?
Gaina sta linistita pe oua.
Bula e vizitat de un vecin
- Auzi mai Bula, vrem sa tapetam camera de zi si e la fel de mare ca a ta. Tu cand ti-ai tapetat cate suluri ai cumparat?
- 20.
- Multumesc.
Dupa 2 saptamani se intalnesc:
- Auzi ma, tampitule, am cumparat 20 de suluri si 7 mi-au ramas in plus.
- Pai si mie...
Marire de salariu
Maria - servitoarea - cere doamnei o marire de salariu.
- Spune-mi, Maria, de ce sa-ti maresc salariul?
- Am 3 motive. Primul, este ca eu calc camasile mai bine decat dumneavoastra.
- Cine ti-a spus chestia asta?- Pai, domnu'!
- Al doilea motiv este ca eu gatesc mult mai bine decat duneavoastra!
- Cine ti-a spus prostia asta?- Pai, tot domnu'...
- Al 3-lea motiv este ca fac dragoste mai bine decat dumneavoastra!
- Si asta, tot domnul ti-a spus-o?
- Nu doamna! Asta mi-a spus-o gradinarul!
Si uite asa, Mariei i s-a marit salariul...
Blondele
O blonda suna disperata la Politie:
- Mi-au spart masina, mi-au furat totul... si volanul, si pedalele, si schimbat-orul de viteze, totul.
Peste o ora revine mult mai calma cu alt telefon:
- Va rog sa ma scuzati, m-am urcat in spate.
Accident montan
Ion si Gheorghe pasc oile pe marginea unei prapastii fara fund. La un moment dat, Ion aluneca si cade in hau. Gheorghe, speriat, incepe sa-l strige:
- Ioaneeee... baaa Ioaneee
... Dupa un timp se aude vocea lui Ion:
- Ceeee-i ma Gheooooo?
- Ma Ioaneee ti-ai rupt vreun picior?
- Nuuu maaa...
- Ti-ai rupt vreo manaaaa?
- Nuuu mai Gheooo...
- Da ceee-ai patiit?
- Nimic ma Gheooo... inca n-am ajuuuuns jos...
Plictiseala
Ion si Marie stau in pat.
Ion e plictisit, Maria are chef de ceva actiune:
- Ioane, pun pariu ca nu ma gasesti sub cearceaf!
- Da' pui pariu ca nici nu te caut?
Arta fotografica
- Ma, Vasile? Tu ai poze cu nevasta-ta goala?
- Nu, ma, n-am!
- Cumperi?
Parinti
Tatal vine de la cresa cu copilul iar mama isi pune mainile in cap:
- Ma, asta nu-i copilul nostru!
- Ce importanta are, maine tot la cresa il duc!
Porcul si magarul
Magarul merge pe drum iar in spatele lui, porcul:
- Bai magarule ce murdar esti! Pe unde te poarta stapanul? Ce slab esti! Nu prea-ti da sa mananci! Si cu ce desagi mari te-ncarca stapanul! Vai de viata ta!
La care magarul se intoarce spre porc:
- Bai, mi se pare mie, sau tu nu esti porcul de anul trecut?
DEX
SCARABEU = cetatean ce locuieste la bloc, la scara B
Dragostea
Este ca ciupercile - nu stii daca e buna sau rea decat dupa ce e prea tarziu...
Cada de apa
Un jurnalist întreaba directorul unei case de nebuni:
- Care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav?
- Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Îi cerem pacientului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zâmbind, spune:
- Orice om normal ar lua cana.
- Nu, un om normal ar scoate dopul de la cada...
Buna! Am cateva bancuri care ma amuza pe mine sper sa te amuze si pe tine:
Politistii se duc in excursie cu un autocar cu doua nivele...La nivelul de jos ofiteri si la nivelul de sus subofiteri. La un moment dat se aud urlete de la nivelul de sus, iar sefu` se duce sa vada ce se intampla
-De ce urlati in halul asta?
-NOI NU AVEM SOFER!
Un cuplu apare la un curs de biologie si pentru ca erau certati, femeia se aseaza in primul rand, iar barbatul in ultimul rand. La un moment dat, profesorul zice:
- Un taur sanatos trebuie sa aiba pana la 12 cuplari pe zi...
Femeia din primul rand:
- Ma scuzati, domnule profesor, cate?
- Pana la 12.
- Repetati, va rog, pentru ultimul rand!
Barbatul din ultimul rand:
- Spuneti-mi, profesore, este vorba de cuplarile cu o singura vaca sau cu 12?
- Desigur, cu 12.
- Multumesc, repetati, va rog si pentru primul rand...
Un tip merge la posta sa trimita un colet in Italia, postarita il intreaba:
- Par avion?
- Nu, nu pareti
Un jurnalist il intreaba pe directorul unui spital de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru externarea unui bolnav.
- Pai, umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Dupa aceea ii propunem sa goleasca cada.
Jurnalistul, zambind, spune:
- Orice om normal, ar lua cana...
- Nu, spune directorul spitalului. Un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa?
cam atat imi amintesc... :d
Un ungur agata o c. a în Gara de Nord si o duce la el acasa. O dezbraca, si vede ca era epilata peste tot. Unde e peru’? întreaba mirat strainul. - Hai sictir, zice cu. a, la 700 de mii ora oi vrea sa stiu si geografie? Lozhi ii zice lu' Ion: -Mai, Ioanie vreau sa rog la tine sa inveti la mine limba romana. Vreu sa zici la mine ce diferenta-i intre bai si catastrofa? - Mai, Lozhi, vezi tu, eu am o turma mare ghe oi. Daca, Domne feri, da molima peste ele si more tache, ei, asta-i bai. asta-i bai mare. Da', daca da cu bomba peste Budapesta si omora tat, apai, asta-i catastrofa, da' nu-i bai.
Cica se duce un barbat virgin la un bar si agata si el in sfirsit o gagica. Pleaca la ea acasa si ajung amindoi in pat. Fata ii zice:
- Hai sa facem un 69. Asta nestiind ce inseamna, aproba. Vede care este faza, ii place si se pune pe treaba. Dupa putin timp, se baseste femeia. El se opreste putin, zice in gândul lui "sa scapat fata, nu-i nimic". Dupa cateva minute, iar se basaeste. De data asta, tipul se ridica si isi pune hainele pe el. Fata il intreaba:
- Ce s-a intimplat?
- Auzi, stii ceva? Pastreaza-ti restul de 67, eu am plecat!
1:intrebare: de ce femeile se parfumeaza si fardeaza?
Raspuns:pentru ca sunt urate si put
2: 2 betivi ies dintr-un bar si dintr-o data primul spune : Heei, am uitat sa ma pis. iar celalalt: nu-i nimic de invat eu )
3: mama! mama! tata iar e beat. de unde tiai dat seama? iar barbiereste olginda )
4:un motan pe o campie merge el ce merge si da de o vaca vaca il intreaba: asa mic si cu o asa mustata? motanu: da tu asa amre si inca fara sutien?
5:un stapan incearca sa scape de motanul sau si il duce departe cat de departe a putut dar motanul sa tot intorcea acasa dar intr-o zi stapanul sia dus motanul pe un drum cu cotituri incercand sal deruteze stapanul se opreste suna acasa la sotia sa : alo! draga s-a intors motanul acasa? da. damil un pic la telefon
sper ca tia-u placut! daca mai vrei bancuri acceseaza aceasta adresa de mail : ujoc.horia DD papa