Exista vreo posibilitate ca sa raman pe ultimul loc, nu vreau puncte, nu vreau premii, nu vreau statuie, nu am afisat nume ca sa fiu votat la urmatoarele alegeri, nu am afisat poza ca sa fiu placut, ci doar sa imi exprim gandurile.
Chiar daca ar exista un program privind votarea automata, apreciez ca, nu este cazul sa recurgi la un asemenea program, pentru ca votarea trebuie sa se faca, in mod direct de catre tine, ori de catre fiecare persoana in parte, pentru ca, in alta situatie, nu s-ar putea pune in valoare, in mod corect, munca celui care a facut site-ul respectiv, tematica ce a fost pusa in dezbatere si munca oamenilor ce au creat programul pe acel site.
Imagineaza-ti ce ar fi daca la noi pe TPU s-ar vota dupa un program automat, ar iesi o adevarata brambureala, pentru ca, raspunsurile trebuie apreciate, in mod diferit si sunt convinsa ca, programul nu ar putea prinde, de exemplu glumele ce s-ar face si nu ar putea parecia, in mod corect valoarea fiecarui raspuns, care este particular, pentru ca el reprezinta gandirea si implicarea sufleteasca a fiecaruia dintre noi, ori aprecierea aceasta nu se poate face de un P. C.
Ai tot timpul din lume sa te ocupi de fiecare lucru ce iti place, asa ca vei avea timp si pentru votat. Succes si nu incerca sa trisezi, prin aceasta forma de sustragere de la raspunderea pe care o ai atunci cand iti spui parerea prin votul pe care-l dai.
Votarea pe site-uri trebuie facuta, in mod direct de tine si nu automat de calculator. Chiar daca ar exista un asemenea program, apreciez ca votarea oricui nu ar avea nici o valoare, pentru ca, votul l-ar face un computer si nu ar urmari, in mod obiectiv, ce anume ar fi important pentru tematica ce a constituit obiectul respectivei dezbateri. Asa ca te rog sa eviti chiar asemenea genuri de programe, pentru ca ele te invata sa fii superficial si atunci votarea facuta de tine, in mod automat, ar avea efecte distructive asupra celor ce au site-ul respectiv. Imagineaza-ti ce ar fi daca s-ar vota in mod automat pe site-ul nostru de la TPU ce harababura ar iesi. Cred ca deja stii ca sunt mici dispute legate de modul de votare si de clasamentele de pe TPU dar daca ele s-ar face in mod automat ar fi o intreaga babilonie.
Nu este nici o problema Elena, nu sunt suparat pe tine pur si simplu am reactionat. Se pare ca a fost decat o neintelegere cu acel semn. PS Multumesc ca ai considerat acel raspuns castigator, care totusi nu avea legatura directa cu programul cautat de tine.
Este un concurs la care premiul consta in camera foto digitala... iar concursul are o tema si tu pui poze ei de acolo ti-o accepta si trebuie sa te votezi ca sa iesi pe primul loc si ai castigat...multi din prieteni mei sau votat dar nu recurcand la acest program ci la alt mod...care e mult prea chinuitor...
E0942414 întreabă: