Un cuplu, noaptea in parc, pe o bancă.
Ea:
- Iubitule, scoate ochelarii. Îmi agăţi dresurile.
După 5 minute:
- Iubitule, pune inapoi ochelarii, ai început să lingi banca.
O adolescenta, intorcandu-se acasa dupa prima zi de gimnaziu, il intreaba pe tatal ei:
- Tata, un baiat de la scoala mi-a zis ceva ce nu inteleg.
Mi-a spus ca am parbrizul frumos, un portbagaj smecher, niste sasiuri tari si amortizoare excelente.
Ce inseamna asta?
- Nimic interesant, dar spune-i asa colegului:
- Daca indrazneste sa-ti ridice capota ca sa verifice uleiul, o sa-i rup teava de esapament
Doi cerşetori, ţigani români în Italia se întâlnesc şi se întreaba unul pe altul:
- Câţi bani ai strâns azi?
- 6 euro…
- 6 euro? Ce ai făcut de ai strâns doar 6 Euro?
- Am făcut de toate – îmbrăcat ponosit, sărăcăcios, faţă de milog, am şi scris pe o plăcuţă de carton că am o nevastă şi 4 copii de întreţinut. Dar tu cât ai câştigat?
- 6000 euro!
- Ce?!?!? Cum ai procedat de ţi-au dat aşa de mult?
- Am pus lângă mine o bucată de carton pe care scria: "Îmi lipsesc 6 euro să mă întorc în România!"
Un ardelean si un lepros stau in inchisoare.
La un moment dat, leprosului ii cade o ureche... o ia si o arunca pe geam.
Dupa un timp, leprosului ii cade nasul... il ia si il arunca pe geam.
Dupa un timp, leprosului ii cade un deget... il ia si il arunca pe geam...
Ardeleanul nu mai suporta:
- No, dupa cum bag eu sama, dumneata vrei sa evadezi!
Vine barbatu seara acasa, tranteste usa si zice femeii: -hai imbraca-te ca asta seara avem program! -ce program draga? intreaba mieroasa nevasta. -mergem la curve! zice dementu' satul de 20 de ani de casnicie. -cum la curve? intreaba nevasta. -uite asa la curve. eu ma duc la blonda aia de vizavi, si tu te duci la mata!
-Visez sa fiu miliardar ca tatal meu, zice Bulisor.
-Tatal tau este miliardar?
-Nu! Si el viseaza
Cand sotul a ajuns la hotel, a decis sa-i scrie un e-mail sotiei dar a gresit o litera
din adresa si e-mailul a fost trimis la alta adresa. Mailul ajunge la o vaduva crestina
ce venise tocmai de la capela de unde isi inmormantase sotul. Citeste e-mailul si lesina.
In mesaj scria: "Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de
la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor
dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta,
saptamana viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel
de linistita ca a mea. Apropo, nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala".
AlexandruMihai2001 întreabă:
GRIBUS întreabă: