La mine sunt in mare parte locuri, persoane pe care as vrea sa le vad, sa le cunosc. Despre concerte:pink floyd n-o sa mai fie, aerosmith se pare ca au probleme, guns ala vechi nu mai e dar as merge si la asta...cu parasuta voiam la 20 acum mi-e cam frica, o tura de elicopter pe langa o insula exotica, o saptamana cu barca prin delta, o luna pe plaja cu cortul, cateva saptamani intr-un oras de care sa fiu indragostit, pe o scena sau inregistrare cu un muzician/trupa celebru/a pe care apreciez, ar fi placuta la un moment o apreciere oficiala a ceva ce o sa realizez... dar eu nu sunt genul cu lista de obiective, eu in principiu visez la independenta financiara, si o viata linistita si frumoasa ca o poveste, fara multa munca si fara surprize neplacute. Oricum ce scrii tu acolo e usor de realizat, chiar si toate anul asta daca incerci.
1. Sa gasesc femeia alaturi de care sa doresc sa imi traiesc viata
2. Sa am macar 3-4 prieteni in adevaratul sens al cuvantului, prieteni care sa imi fie alaturi mereu, prieteni in bratele carora sa plang si alaturi de care sa imi pot manifesta fericirea
3. Sa invat sa patinez
4. Sa merg la un concert al unui artist preferat
5. Sa pot sa mai fac macar o excursie in strainatate si sa vad mai ales Praga si Roma
6. Sa pot obtine un loc de munca multumitor atat material cat si spiritual, sa am o functie de conducere sau sa fiu intr-un fel un deschizator de drumuri
7. Sa fiu actor, fie si pret de un film
8. Sa imi scriu biografia
9. Sa pot deveni prietenul unei vedete ( un om moral si deosebit )
10. Sa pot avea o casa de vacanta si sa stau acolo iarna intr-o cabanuta la semineu cu persoana iubita in brate.
10 lucruri? Sa vedem:
1. Sa practic fiecare sport din lume, mai ales skateboardingul
2. Sa sar cu parasuta si parapanta
3. Sa merg in spatiu
4. Sa vad extraterestri
5. Sa fiu experta in arte martiale
6. Sa aflu misterele Pamantului care au fost inca nedescoperite
6. Sa salvez pe cineva
7. Sa ajung in istorie
8. Sa merg in zona 51 din Roswell
9. Sa calatoresc in jurul lumii
10.Sa am superputeri
Cam astea ar fi
Sa vorbesc in fiecare zi cu fostul.
Sa il intalnesc pe Michael Jackson(mda, irealizabil)
Sa sar cu parasuta
Sa merg la mare cu prietenii/colegii/vecinii si sa privim cu totii rasaritul de soare
Sa ma plimb seara pe malul marii
Sa zbor
BlackTiger întreabă: