anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt categoriile de intrebari la care raspundeti cel mai des si de ce aveti anumite preferinte(daca aveti... tongue )? Daca ar fi sa"inventam"o noua categorie, despre ce subiecte a-ti vrea sa se discute si cum ati denumi-o?

Răspuns Câştigător
| Kanghu a răspuns:

Eu raspund la toate intrebarile la care pot da un raspuns( la cele care nu pot ajuta, nu ma bag)
O noua categorie ar fi una cu subiecte despre jocuri, iar titlul sa fie Gaming.

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Primele categorii pe care le deschid sunt Arta si Cultura si Educatie si Cultura Generala. Cred ca aici ma simt mai in largul meu. Apoi, mai deschid si altele si raspund acolo unde ma pricep.
Mai raspund atunci cand vrea cineva vreo traducere in/din franceza, dar, fara succes, pentru ca, majoritatea celor care intreaba asa ceva prefera ineptiile date de Google Translate. Si, cum nu am vreun hobby din lupta cu morile de vant, ma las pagubasa.

| Silvia a răspuns:

Eu sunt elevă, deci nu am cunoştiinţe dintr-un anumit domeniu, ca să pot răspunde cel mai mult la o categorie la care mă pricep.Deci,mai pe româneşte, deocamdată nu deţin informaţii multe din niciun domeniu. Cel mai des răspund la Adolescenţi şi Conversaţii, dar dacă ştiu, răspund la orice întrebare, indiferent de categoria la care este pusă.
Ar fii interesant să fie categorii precum Sport şi Film.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fiind jurist prefer intrebarile pe teme juridice. Nu cred ca trebuie, neaparat, alte categorii, se poate incadra, in categoriile existente, orice intrebare. De altfel nu are asa mare importanta daca pui intrebarea intr-o categorie gresita, doar ca s-ar putea sa nu-ti raspunda atatia, cati ar face-o la categoria potrivita. Am vazute destule intrebari - la Legislatie, Politic & Social - care nu aveau absolut nici o legatura cu categoriile respective(in legatura cu caini, muzica, etc). De altfel si la alte categorii am vazut asemenea intrebari, fara legatura cu categoria. Numai bine!

Abh
| Abh a răspuns:

Raspund cel mai frecvent intrebarilor de la categoria sanatate, fiindca lucrez in acest domeniu. Sunt multumita de categoriile existente.

| PaulB a răspuns:

Eu raspund la toate intrebarile la care pot sa ajut, adica daca stiu raspunsul... o noua categorie ar fi una cu subiecte despre sporturi (inclusiv fotbal) big grin