| Lucifer a întrebat:

Care sunt cei mai inflacarati useri de copy/paste? Tocmai am vazut un user: Mya

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Am mai vazt si eu cateva fete.nu le mai stiu numelelaughing(is uitca d felbig grin)
dar mi se pare corect sa ia n raspuns la o intrebare d p googal si sa dea copy paste daca cineva intreaba ce inseamna un anumit ceva sau cere sa ii fie tradsa o propozitie...insa ar trebi sa fie ca la scoala la esseruilaughingar trebui sa scrie si bibliografia acolo(adica siteul d unde a dat copy paste). asa mi s-ar parea corect.
data trecuta am vaz o intrebare.cineva intreba in cate limbi putem sa zicem te iubesc sau ceva d genul si am vaz p cineva care a cautat p google si a dat copy paste.aici deja nu mi se mai pare corectbig grin
oare sunt prea rea?thinking

10 răspunsuri:
| 334499 a răspuns:

Cauta-i tu pe toti si fa-ne si noua un top

| Lucifer explică:

Trilulilu89, te numeri printre ei sau esti doar trist?laughing

| AndutzaAndu a răspuns:

Userul Mya ii intrece pe toti la copy/paste?laughing

| 334499 a răspuns:

@leinad drooling

| Silvia a răspuns:

Eu.Toate raspunsurile mele sunt luate de pe net.Chiar si asta. E de pe gagal.

| Razvan a răspuns:

Mie imi e mult prea lene sa accesez gugalu` prefer sa tastez in nestirebatting eyelashes

| Lucifer explică:

Da Bella, ai dreptate intr-un fel cu cautatul pe goagàl laughing dar mi se pare mai corect sa scrie si sursa informatiei in cazul in care copie un foarte lung sir de cuvinte(dupa cum am mai vazut) pentru ca se vede clar ca este copiat. Nu spun ca nu e bine sa cauti pe google, dar e naspa cand se copie la o intrebare de gen: "Cum definitzi fericirea". Poi cum puii mei sa copi de pe google asa ceva?laughing Asta e o intrebare pentru a vedea cum defineste fiecare fericirea. Deci la intrebarile de gen ma refer in special, iar la celelalte, ar fi bine sa se dea si sursa informatiei.

| Hmmmm a răspuns:

Pai tohmai asta ziceam si eulaughingfacem ca la scoala... daca dam copy paste sau ne inspiram d p google zicem acolo "bibliografie:si dam linkul"laughing
singura problema e ca la scoala copy pasteurile se pedepsesclaughing)se da cate un 2 sau si mai rau daca faci asa...trebuie sa gasim si noi o modalitate sa ii pedepsim p copy paste-istilaughing(sau cum vrei sa le zicilaughing)
dar serios suntem mult prea rai laughingsau am doar eu senzatia asta?batting eyelashes)

| Lucifer explică:

Este un fapt si nu un act de rautate tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar care sunt cei mai inflacarati experti de copy/paste de ce nu intrebi? mai bine asa formulai intrebarea