Bicicleta este - cadru pe care il fac de obicei producatorii de biciclete + piese, angrenaje, etc. Cadrul trebuie sa fie rezistent dar nu greu, acum se fac de obicei din aluminiu, e destul de rezistent, restul e partea importanta, piesele de pe ea - schimbatoarele (manetele), shifterele, franele, angrenajul -lant, foi, pinioane, cu cat sunt piese mai bune sunt si mai scumpe, ceva ok si la pret si la calitate sunt cele de la shimano - alivio, deore, lx, etc. Cu cat piesele sunt de mai buna calitate cu atat bicicleta va merge mai bine si mai mult, etc. Una buna din magazin noua, echipata ok, incepe de pe la 1300, 1500, poti sa apelezi la varianta sh, gasesti bicle bune, la pret foarte bun. nu recomand first bike, dhs, alte chinezarii. Mai multe informatii si chiar vanzari de bicle http://www.ciclism.ro/forums/
E o preostie, DHS si FIRSTBIKE sunt biciclete proate!acum depinde la ce tip te referi:de oras/cu suspensii/bmx/dirt
Rco si DHS dupa parerea mea le-am avut pe amandoua rco m-a tinut 4 ani si dhs 2 ani
Ba la mine am avut un mckenize hill300x adus de tata din Germania! m-a tinut mult si bine! si n-am schimbat mult la ea! 2 seturi de cauciucuri si atat! acum vreau sa imi achizitionez un mckenzie hil600 sau hill400! dar dupa mine si parerea mea eu zic ca biciclete nemtesti sunt cele mia bune! nu dhs sau firstbike sau rich sau rco! asteas chinezari! cum a spus cineva mai sus! sper ca ti-a fost de ajutor!:X:X
claudiu96 întreabă:
anonim_4396 întreabă: