Cel mai important si mai frumos lucru ce mi s-a intamplat, a fost aducerea pe lume a celor 2 minunati copii ai mei si pe acelasi plan se afla si faptul ca sunt iubita de ei si de familia mea, in general. Sunt bucuroasa ca pot comunica cu prietenii mei si sunt fericita ca sunt o fiinta sociabila, care poate sa-si dramuiasca timpul ca sa fie de ajutor si celor ce se afla in nevoie.
Imi doresc insa sa fiu sanatoasa si sa am sentimentul de utilitate pentru ca fara el, viata mea ar fi searbada.
Doresc pentru toti oamenii si mai ales pentru suratele mele femeile, sa se poata realiza atat familial, cat si profesional, pentru a avea sentimentul de independenta si pentru a fi in masura sa ia decizii, atunci cand viata le cere acest lucru.
Mama mea care este in ceruri si care m-a adus pe lume, dandu-mi viata, sper ca se bucura pentru mine si pentru familia mea.
Cand iti pierzi parintii, devii adult cu adevarat si numai atunci iti dai seama ce vitregit esti, ca ei au disparut din viata ta, de aceea ii sfatuiesc pe cei ce mai au parintii langa ei, sa-i cinsteasca si sa-i iubeasca, pana acest lucru este posibil.
Un gand bun tuturor si tie Bulina care, te-ai gandit la aceasta tema si care, ne-ai facut pe unii dintre noi sa devenim nostalgici.
Pai am sanatate, am o familie frumoasa pe care o iubesc, am luat bacu' din prima, permisul de conducere din prima.Cam atata!
Cel mai frumos lucru din viata mea, este ca mi-a dat Dumnezeu dreptul la viata, ca mi-a daruit o mama minunata, chiar daca de tata nu am avut noroc, insa oricum cel mai frumos lucru din viata mea este ca am o mamica minunata sanatoasa, si care tine la mine enorm de mult.
Mama, bunica[familia]...prietenul si prietenii/prietena cea mai buna]
alina_4099 întreabă:
Ania_3910 întreabă:
Anonymus100 întreabă: