anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt cele mai frumoase lucruri in viata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fumeia. Ce e mai frumos ca femeia... ce e mai necesar ca femeia... ce ne-am face fara femeie?batting eyelashes

18 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sanatatea mea si a familiei mele.

kratos
| kratos a răspuns:

Sanatatea si familia...crede-ma pe cuvant ca din proprie experienta iti zic asta!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

" Tot ce-i bun (e si frumos?!) e ori imoral, ori ilegal, ori ingrasa!"...
Evident ca nu am inclus aici cultura, si cele strict spirituale! Alea - prietenia, Dragostea, Maternitatea, etc, etc, se subinteleg!

| Gregory a răspuns:

Buna! Daca ai credinta in Dumnezeu si te rogi, cu voia Lui vin si cele mai frumoase lucruri pe care ti le doresti tu in viata ta happy

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Implinirile. Cand spun asta, personal, ma refer la casnicie si copiii. Apoi la binele facut. Daca stam bine sa ne gandim, cel mai bine ne simtim cand facem bine. Atunci suntem si cei mai impliniti. Eu, in explicatie, am fost partinitoare. Pentru fiecare din noi, implinirile pot reprezenta cu totul altceva. Dar, este adevarat: cele mai frumoase lucruri in viata sunt implinirile.

| Gabystelistu95 a răspuns:

Daca il ai pe Dumnezeu cu tine intotdeauna, toate celelalte fericiri ti le revarsa peste tine chiar insusi Dumnezeu.

| Aurelia a răspuns:

Dragostea, sanatatea, prietenia.

| Orannginna a răspuns:

Familia, prietenii si bucuriile marunte de zi cu zi. happy

| Kidu a răspuns:

Dragostea[fata de copil, de iubit/sot, parinti]
si
Prieteniahappy

| StaRmAgiC a răspuns:

-sa iubesti si sa fii iubit

-prietenia...familia..succesul....bucuriile mici de zi cu zi...etc

| M.madallina a răspuns:

Prietenii si familia

| Lorenyk a răspuns:

Familia, sanatatea, iubirea, prietenii si lucrurile marunte care te fac sa zambesti in fiecare zi!

| mirella25 a răspuns:

Sa vobesti cu Dumnezeu, sa-I ceri Lui Dumnezeu ceva si El sa-ti dea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Cel mai trist pot spune, o pierd pe mama mea scumpă și dragă.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Placerea de a tine in pintec copilul si de-al naste, sanatatea ta si a familiei tale, implinirea tuturor viselor, dragostea! cred ca aceste lucruri sunt cele mai frumoase in viata unu om

| fimaibun a răspuns:

Eu cred ca cel mai frumos lucru in viata este viata, pe care trebuie sa o traim si sa o iubim asa cum ne este data si sa facem numai fapte bune. Daca nu am fi avut viata nu am mai fi facut atat de multe lucruri si fapte bune, nu mai eram aici, nu mai discutam cu voi, nu mai ma distram cu prieteni mei, nu mai respiram, nu mai iubeam, aici nu e vorba numai de lucrurile bune care ti sau intamplat in viata, aici e vorba si de viata, prin viata faci o gramada de lucruri si fapte bune daca nu ai fi avut viata de la Dumnezeu acum tu, eu, noi nu am mai fi fost aici si trebuie sa apreciem acest lucru si sa credem din suflet in Dumnezeu pentru ca prin El traim si facem fapte bune. De asta trebuie sa credem in El, de asta trebuie sa fim credinciosi, de asta trebuie sa FIM MAI BUNI

| fimaibun a răspuns:

Eu cred ca cel mai frumos lucru in viata este viata, pe care trebuie sa o traim si sa o iubim asa cum ne este data si sa facem numai fapte bune. Daca nu am fi avut viata nu am mai fi facut atat de multe lucruri si fapte bune, nu mai eram aici, nu mai discutam cu voi, nu mai ma distram cu prieteni mei, nu mai respiram, nu mai iubeam, aici nu e vorba numai de lucrurile bune care ti sau intamplat in viata, aici e vorba si de viata, prin viata faci o gramada de lucruri si fapte bune daca nu ai fi avut viata de la Dumnezeu acum tu, eu, noi nu am mai fi fost aici si trebuie sa apreciem acest lucru si sa credem din suflet in Dumnezeu pentru ca prin El traim si facem fapte bune. De asta trebuie sa credem in El, de asta trebuie sa fim credinciosi, de asta trebuie sa FIM MAI BUNI

| madmwazel a răspuns:

Saa` ai prieteni in care poti saa` ai incredere. happy

Întrebări similare