Un amarit din India sau de prin fundul junglei care e pur si simplu fericit de felul lui, cu putinul ala pe care il are. De ce ai tu impresia ca EM o duce bine? Ai habar despre cum e EM ca om, ca e un sociopat autist care are j'de mii de fluturasi prin cap si numai mega-fericit si implinit personal nu se poate considera?
Pai nu știe mă nimeni care e starea emoțională a lui elon musk pe interior mare dreptate
Da, dar face unele chestii din care reiese ca nu e chiar 100% stabil. Nu e asta o problema. Cu cit esti mai inteligent si ai putere de munca mai mare, esti si dus intr-o oarecare masura.
Nikola Tesla avea putere mai mare de muncă dar era diliu rau și Einstein era puțin diliu
Majoritatea geniilor au fost cam dilii.
Rupere si isaac newton.
Eternul virgin? Da...
Depinde ce inseamna autoritari. Daca erau de aia de nu puteai sa dai o basina fara sa iti sufle in ceafa... prefer violenta/drogatii, ca aia mai si stau in treaba lor.
Eu nu am ma nimic personal, intrebam sa vad ca am anxietate de fel si eram curios macar sa nu fiu fost eu cel mai rau .
Indiferent ce ai, intotdeauna e cineva care o duce mai bine sau mai rau ca tine...
Totul depinde de cand s-a intamplat trauma, capacitatea ta ca si copil de a internaliza si a intelege ce se intampla, capacitatea celor din jur de a te asista/ajuta lucra sau nu cu tine. Pe scurt, trauma nasterii e o trauma mare, universal valabila, pe langa ea traumele ce apar din viata, gen cum ai scris tu lovituri, socuri emotionale etc. tin de capacitatea fiecaruia de a coopera cu "trauma". Daca la maturitate iti dai seama de niste pattern-uri si comportamente regresive, poti gasi trauma din ele. In concluzie orice iti afecteaza binele si nu ai mecanismul setat sa cooperezi cu el-e o trauma. Abuzul de droguri, la fel ca si abuzul de alcool vine tot din ceva nerezolvat din trecut. Violenta partintilor vine din trecutul lor nerezolvat etc.
S-a referit ca poate o duce mai bine la un capitol cel putin mai bine.De unde stim noi cat de bine o duce Elon Musk la capitolul familie?
eugen863567 întreabă: