Sinceritate,incredere,respect,civilizatie,inteligenta,bun simt,iubire,sa aiba cunostinte in filozofie, religie, psihologie, stiinta, sa fie o pers culta, sa-i placa sa invete limbi straina
Pe termen scurt,dar pe termen lung este foarte bine sa aveti cat mai multe in comun,parerea mea,nimeni nu stie adevarul absolut,ne exprimam si noi, nu trebuie sa aiba toate pasiunile mele si daca le are si nu e atractie fizica tot degeaba, ca am cunoscut fete inteligente, culte dar a lipsit atractia, ne atragea psihologia si chiar comunicam mult, dar nu era atractia fizica si am ramas amici
Persoane inteligente, cultivate si deloc anoste. Cand vine vorba de o relatie amoroasa conteaza mult mai multe aspecte.
Dar chiar trebuie cautate calitati? Prin faptul ca acea persoana are ceva (indiferent de ce are), ceva inexplicabil, ce daca am aprofunda s-ar ajunge la sinonime pe care nu le-am stii si nu le putem cauta in dex sa stim ce inseamna... daca acele calitati ofera sentimentul de implinire (indiferent de relatie) atunci ce mai conteaza ce denumire au?
Iti garantez ca daca acum scoate Mos Craciun din sac o persoana care sa aiba calitatile descrise mai sus de ceilalti utilizatori, exista sansa sa nu le placa intr-un final. Pentru ca acele calitati credem de fapt ca le cautam, pentru ca asta ne place noua, insa poate nu este si ceea ce ne trebuie cu adevarat.
Asa ca... nu stiu, daca cineva are niste eclere sa imi dea, este considerat prietenul meu
Nu trebuie cautate special dar daca persoana respectiva le are este o sansa in plus sa fie ce-ti doresti
Ai grija ce-ti doresti...
Desigur!
Loialitate si sa ne acceptam reciproc ceea ce suntem in realitate fara masti.
Asa este, daca nu poti fi tu insuti cu partenerul atunci nu are nici un sens...
Cascavalul (money), ai cascaval mă ai nu ai cascaval atunci nu o să mă ai.
Inseamna ca esti usor de obtinut Ai stabilit si o suma minima?
Îmi plac persoanele empatice, comunicative, autentice și pasionate. Loialitatea și sinceritatea, sincer, nici nu trebuie menționate, nu cred că-și dorește cinevau un mitoman lângă el.
Sa fie om cu caracter si sa nu-l influenteze nimic, ador sa discut cu oameni inteligenti de la care am ce invata tocmai de aia inteligenta, bunul simt si umorul sunt calitatile pe care eu le ador la un om.
Da, inteligenta este foarte importanta si pentru mine.
Inteligenta o caut si eu, dar aroganta? De ce?
Pentru ca mi se par atrăgătoare persoanele astea.Isi știu valoarea
Am inteles
Puritatea sufelteasca e cam greu de gasit, de la o anumita varsta cel putin
Loialitate - dacă nu are așa ceva nu mai contează absolut nimic ce ține de persoana ei.
Tărie de caracter, inteligență, stabilitate emoțională, bla bla.
Să fie indulgentă, iertătoare, generoasă, altruistă, comunicativă, politicoasă.
Da, toate acestea sunt importante.
Sinceritatea,seriozitatea,decenta,inteligenta,bunul simt(si politetea), sa fie o persoana asumata si cu simtul umorului(sa nu se supere la cea mai mica gluma).
Da, intelegerea este esentiala.
Caracterul. Da o in puii mei de inteligenta ca nu asta conteaza. Degeaba esti destept de mori daca ai un caracter jegos.
Caracterul, respectul, loialitatea
Asa este Dar loialitatea si caracterul ar trebuie sa fie de la sine intelese.
anonim_4396 întreabă:
PinkTerror întreabă: