Munca, leptopul, masina de spalat si televizorul dar nu uit de consola. Alea care ma plictisesc sant destule sa le zic dar nu are rost.
Interesante : Pc, football, pescuit, skanderbang, bicicleta, femeile
Plictisitoare : Munca( putin o plac ), statul in pat, mersul la scoala ( uneori ).
Ma plictiseste politica, chestiile despre construit case(cum ar fi cati saci de nisip a avut nevoie tata sa faca nu stiu ce ) scoala, persoanele care se plang de notele lor.
Imi place sa ma plimb prin diverse locuri pe care le gasesc ca fiind interesante. Arta, muzica, cartile, holocaust, perioada anilor '30-'80...
Interesante,sa spunem, ca mi se par :
-Trucurile cu carti... - niciodata nu poti intelege unul din prima
-Primele conversatii cu persoanele care devin foarte foarte apropiate
-Unele carti
-Jocurile
Iar cele care ma plictisesc :
-Unele filme - adica sfarsitul e previzibil... ne dam seama cum se termina inca de pe la jumatate,uneori chiar sfertul filmului
-Povestile... adica alea de copii... Ma intreb, cand eram mica, oare chiar nu imi dadeam seama ca pana la urma scufita trebuie sa iasa din burta lupului.
-Conersatiile seci, gen "Ce faci :X ? - Bine, tu? - Bineee :X " si in mintea respectivului *ce sa-i mai ziiic? * Frate, se vede ca nu are chef, lasa-l/o -_-
Mda... stiu ca am facut un roman aici, dar in viata mai si pierzi.Si eu mai trebuie sa dau vreo 5-6 raspunsuri sa devin senior, so
mimiwill întreabă: