anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt cele mai jenante lucruri care vi s-au întâmplat la examene?

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Cei mai multi de p-aici abia ce-am l-am dat pe ăla de trecere la liceu. probabil o să-ți răpundă doar bunicile și boșorogii

| Drimmero a răspuns:

M-a luat stomacul la BAC, direct indigestie d-aia nesimtita, spontan m-a luat. La toaleta de la liceul ala nu voiam sa ma duc ca era jegul dupa lume, am zis sa astept sa ajung acasa. Se scurge 1 ora jumate, imi strang si apoi le anunt pe profele alea care stateau cu noi ca am terminat, ma cheama la ele cu lucrarea, baiat destept eu ca mi-am strans, nu am mai facut un drum pana la banca iar, eram in ultima banca, mergeam printre bancile alea incordat, ca era nasol daca ma lasam moale )))), m-au pus sa semnez, eram transpirat tot, imi cazuse si pixul din mana, atata presiune aveam, trebuia urgent sa merg la baie dar nici in ruptul capului nu voiam sa merg la baile alea de la liceu, cand au zis 'poti sa pleci' am tulit-o, nu-mi aduc aminte sa-mi fi luat subiectele ca amintire, dar conteaza mai putin, nici colegii nu am putut sa-i mai astept, era situatie de criza, nu doresc nimanui o situatia d-asta, mai ales cand esti departe de casa si la examene.

| Celcestietot a răspuns:

Nu mi s-au intamplat.

| gemeni6226 a răspuns:

La examen de admitere la facultate m-i s-a intimplat caci nu am stiut nimic, si sa nu ies asa de repede pe usa ca mi-era rusine de cei din sala, am inceput sa scriu o compunere pe foaia de hartie cu tot ceea ce mi-a trecut prin minte, si dupa ce am vazut ca au iesit vreo 2 am iesit si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred că am pățit lucruri foarte jenante în timpul unui examen, dar îmi amintesc când eram în anul 1 de facultate că aveam un examen programat la 8 fix, și m-am trezit la 7 și 10, în condițiile în care la 7 și 20 trebuia să iau autobuzul ca să ajung la o oră decentă și să prind și locuri în sală. Well, ce să mai spun că seara anterioară îmi spălasem părul și dacă nu-l aranjez puțin, stă în toate direcțiile mai ales că e și lung și ondulat. Abia am apucat să mă spăl pe dinți, m-am îmbrăcat în grabă, am fugit spre autobuz, ca mai apoi să fug din nou din stație până la facultate, iar când să intru în clădirea facultății, m-am împiedicat și-am căzut, toată lumea se uita la mine, arătam super dubios, m-am grăbit repede să intru în sală și de asta spuneam că arătam dubios, după privirile colegiilor. Prietenii mei au întârziat și ei, mi-au oprit loc lângă ei, așa că am ocolit aproape 100 de persoane și m-am așezat într-un final jos, pregătită să dau examenul.

De-atunci, când am cursuri sau laboratoare de dimineață, îmi pun alarma să sune, iar telefonul în cealaltă parte a camerei, ca să fiu sigură că sunt în picioare la o oră rezonabilă.