Cel puțin de 2 ori am pățit-o. Nu hai sex ( rezonabil) ci hai să facem un copil. Vorba lui Lepa Brena. Haide da se volimo!
https://www.youtube.com/watch?v=IcgwXSfJ7Bg
Nu neaparat replica, dar a inceput sa imi spuna ca ea citeste din Biblie (numai ca sa ma agate), iar cand nu am mai comunicat unul cu altul s-a dovedit o alta persoana fata de cea prezentata.
Ai mare noroc ca nu am inspiratie.
Ca de nu, iti faceam acum 2-3 replici, atat de proaste, incat erau chiar bune.
Cat e ceasul?
Crezi in dragoste la prima vedere sau mai trec o data prin fata ta?
Semeni cu viitoarea mea nevasta
Penibile nu stiu, numai astea blanao:
"Era ud scaunul cand te-ai asezat, sau esti doar fericita sa ma vezi?"
"Trupul tau pare o statuie. Ma intreb... pe cand dezvelirea?"
"Mi-am pierdut numarul de telefon, mi-l poti imprumuta pe al tau?"
"Ai un breloc pe care sa pui asta? E cheia de la inima mea"
"Lucrezi cumva la Avicola? Ca vad ca stii sa cresti cocoselu'"
'Tatal tau e padurar, ca mi s-a facut bustean'
'Tatal tau e piroman? ca esti cam bomba'
'Ai ceva pe fund... ochii mei'
Astea mi-au venit in cap, o gramada sunt d-astea penibile dar care unele sunt istete in felul lor.
Astea sunt cel mai des folosite de tine?
E plin de ele pe net.
De acolo se inspiră toţi libidinoşii înainte să acţioneze.
Normal. Imi trag camasa mea roz, cu niste pantaloni de trening, un lantisor, si ma duc cu replicile astea... ohoho, rup tot. Mai ales cand le zic de la geamul bmvului meu din 95.
Se udă fetiţele până provoacă inundaţii.
Un barbat inteligent le lasa in pace, nu le abordeaza deloc pentru ca vin ele singure, daca le abordezi deja devii disperat in ochii lor si se pierde farmecul.
Depinde cum le abordezi.
Si in picioare? Papuci Armani?
Nah, ma gândeam la niște pantofi de lac.
D'aia ascutiti?
Păi și aroganță femeilor e din vina disperatilor
Pai da, dar femeile trebuie sa faca selectia.Ele in schimb ii trateaza pe toti la fel.Am intalnit si eu cazuri, am dat cerere la cateva fete mi au acceptat proietenia apoi cand le am salutat nu au raspuns a aparut seen doar.Asta e, cand ai cerere nu pui pret pe nimic.Sunt in schimb si fete care abia asteapta, dar nu au aspectul fizic atragator si atunci e de inteles
Sper din suflet că ai 15 ani, păi exact despre ce vorbeam, tu nu te consideri un disperat? Nu ți au răspuns pentru că le tratai ca pe niște vedete, daca dai cerere de prietenie la o vedeta pățești același lucru, seen. In primul rand cererea nu trebuie data la plesneală, atât timp cât aia e necunoscuta de ce ar fi in lista ta de prieteni atât timp cât nu aduce nici un beneficiu în viața ta?
Alea cu aspectul fizic mai naspet simt asta că nu ești disperat după ele, de aia reacționează așa my man.
PS: "ii tratează pe toți la fel" - nu prietene, nu ii tratează pe toți la fel doar aia care abordează la fel sunt tratați la fel. Femeile sunt plictisite de același lucruri, oricum sunt bazate pe ce simt de aia in mare.
Sunt fete care abia așteaptă mai tot timpul indiferent de cum arata, depinde unde le prinzi și în ce împrejurimi, toate fetele vor nu tine de aspectul fizic lol. In general fetele respecta tupeul, daca te duci acum și abordezi o tipa și din 2-3 conversatii bati un apropo daca vrea sa vina la tine fara alte replici penibile si sa mai pierzi timp aiurea 2din10 accepta chestia asta, pentru că puțini o fac
Sper că nu ai tu 15 ani pentru ca nu am chef de instructiuni de la copii.Eu am mai mult de 25 nu de 15 asa ca am vazut multe.
In legatura cu fetele,nu le am tratat ca pe niste vedete, am scris doar bună noua mea prietenă, a vazut mesajul si nu s-a sinchisit sa zica nimic. Zici ca daca nu o cunosc de ce dau cerere, ii dau pentru ca imi place de ea si daca reusim sa vorbim poate ne cunoastem, ce e rau in asta. Disperat nu am fost niciodata, am scris doar un mesaj nu 20 dupa care am renuntat.Cred ca majoritatea au dat prea multe sanse din care au iesit prost si mai gasesc cate un fraier sa iasa si ele bine
"esti simpatica, si eu sunt simpatic, hai la mine"
"ti-a spus cineva pana acum ca semeni cu o actrita cunoscuta?"
"Hey there, Spanish senorita. Sprechen Sie love?"
"Ce are 42 de dinti si-l tine departe pe Godzilla? Fermoarul meu"
iOliviaHolt întreabă:
Aaronpaul întreabă: