| TooNight a întrebat:

Care sunt cele mai sensibile zodii? Dar cele mai rautacioase? Ce credeti despre zodia Pesti?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

Din cate stiu eu zodia cea mai sensibila este fecioara big grin spun asta pentru-ca eu ma aflu in aceasta zodie si ma cam potrivesc cu ce spune ea, bine nu 100% dar in general ma potrivescwinking

| Lamaitzza a răspuns:

Nu cred ca exista o zodie mai sensibila ca alta, adica nu cred ca sunt astfel de extreme, cel putin eu nu am auzit nici un astrolog, sau pe net sa se specifice asa ceva.Fiecare zodie/om este sensibil si rautacios in felul lui, depinde, nu tot ce zic stelele este adevarat. Depinde de caracter, de la femeie la barbat etc.

| Martyrs a răspuns:

Eu consider ca zodia Pesti este o zodie super. Ei bine eu sunt scorpion cu ascendent in pesti si ma inteleg si super bine cu pestii happy

| TooNight explică (pentru Martyrs):

Cum ti se pare o relatie cu zodia pesti? P.S:Si mie imi place zodia scorpion.:*big grin

| Martyrs a răspuns (pentru TooNight):

Este o relatie nemaipomenitawinking

| aaamaalliia a răspuns:

Eu sunt pesti.sa fiu sincera plang din orice.am auzit odata ca pestii sunt foarte sensibili. leii sunt cei mai rautaciosi fecioarele si geminii sunt prefacuti si au ''doua fete''.cea mai calme zodii sunt scorpionul si pestii