Strict ce imi amintesc acum pe moment ca nu s foarte mare fan bere ( ce mai beau asa cate una la un gratar sau vreun fel anume de mancare ):
Una ceva mai strong a fost silva neagra.
Cateva dintre cele mai slabe de zici ca era pisat de iapa pus in sticla au fost skol si goldenbrau ( nu stiu daca am scris corect numele ).
O bere echilibrata mi se pare Timisoreana sincer ca si gust, aciditate si tarie.
Cele mai slabe? pai din alea cu fructe, sunt unele cu 1% alcool
cele mai tare, cele belgiene cu 11% alcool. Excelente
La "cele mai slabe" nu stiu cum sa raspund. Se pun cele fara alcool? Dar cele radler?
La a doua intrebare, in schimb, stiu care e raspunsul. Am fost in Belgia acum vreo 10 ani si era o bere locala, Ommegang ii zicea. Varianta blonda are 8% alcool, ceea ce deja e enorm, dar am prins un fel de editie speciala care era bruna si avea in jur de 11%. Probabil cea mai buna bere de care m-am atins in viata mea, dar nu puteai bea mai mult de una.
În ceea ce privește berile artizanale cu conținut ridicat de alcool, există câteva opțiuni interesante pe care le poți încerca. Unele dintre ele includ Imperial Stouts, Barleywines și Belgian Tripels. Aceste beri au de obicei un conținut de alcool mai ridicat și pot oferi arome și arome variate.
iEmonel întreabă: