Să călătoreşti din loc în loc,să cunoşti oraşe noi, de ce nu şi ţări? Să ofei o replică potrivită la momentul potrivit? Ideile trăsnite îţi vin pe moment, nu le poţi planifica.Depinde de locul în care eşti.Şi de persoana pe care o ai lângă tine. Dacă tu vrei să ieşi undeva şi celălalt nu vrea să se trezească, poţi arunca pe el o găleată cu apă şi etc.Deci,cum spuneam, ideile trăsnite îţi vin pe moment.Nu le gândeşti.Poţi săspui mai multe lucruri pe această temă. Când am fost la mare într-o excursie,era o fată care dormea cu gura deschisă.Şi i-am pus pastă de dinţi.S-a rupt o pereche de blugi.I-am scurtat şi le-am făcut model.În liceu, am avut de scris o temă.Dar eu nu aveam nimic scris în caiet.M-a ascultat profa pe mine. Aveam pagina goală, dar am inventat nişte baliverne pe loc să-i spun.Şi mi-a dat 10.Depinde de loc, depinde de situaţie, depinde de persoanele pe care le ai în jurul tău.
Nobody4Nobody.
Să mă avânt în faţa vieţii cu braţele deschise şi să trăiesc aşa cum simt. Însă cu limita bunului simţ şi a decenţei.
Sa iau ostatici in liceu, cu un pistol de jucarie ce improasca sperma nucleara.
)))))))
sa traiesc o perioada din batranete(50-60 ani) alaturi de prietenul meu (logodnic),pe atunci mosu' meu, intr-o padureintr-o cabana fara tehnologie fara nimicavem o viata zbuciumata si cred ca mi-ar placea o pauza...e iedeea dusa la extrem dar daca e vb de idei trasnite si nebuna, uite-o pe a mea
Eu am sarit cu parasuta...gol...am si filmat iar cand ma voi insura(sper peste 2000 de ani)soacra mea va primi un cadou de neuitat
bbb_9132 întreabă: