| RomeoR a întrebat:

Care sunt cele mai trasnite si nebune idei pe care le aveti? (Planuri de viitor sau in executie)

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Să călătoreşti din loc în loc,să cunoşti oraşe noi, de ce nu şi ţări? Să ofei o replică potrivită la momentul potrivit? Ideile trăsnite îţi vin pe moment, nu le poţi planifica.Depinde de locul în care eşti.Şi de persoana pe care o ai lângă tine. Dacă tu vrei să ieşi undeva şi celălalt nu vrea să se trezească, poţi arunca pe el o găleată cu apă şi etc.Deci,cum spuneam, ideile trăsnite îţi vin pe moment.Nu le gândeşti.Poţi săspui mai multe lucruri pe această temă. Când am fost la mare într-o excursie,era o fată care dormea cu gura deschisă.Şi i-am pus pastă de dinţi.S-a rupt o pereche de blugi.I-am scurtat şi le-am făcut model.În liceu, am avut de scris o temă.Dar eu nu aveam nimic scris în caiet.M-a ascultat profa pe mine. Aveam pagina goală, dar am inventat nişte baliverne pe loc să-i spun.Şi mi-a dat 10.Depinde de loc, depinde de situaţie, depinde de persoanele pe care le ai în jurul tău.
Nobody4Nobody.

9 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Să mă avânt în faţa vieţii cu braţele deschise şi să trăiesc aşa cum simt. Însă cu limita bunului simţ şi a decenţei.

| Dumnezău a răspuns:

Sa iau ostatici in liceu, cu un pistol de jucarie ce improasca sperma nucleara.

| Andrada003 a răspuns:

Sa fiu pe luna!

| ContesaSiContele a răspuns:

laughing)))))))
sa traiesc o perioada din batranete(50-60 ani) alaturi de prietenul meu (logodnic),pe atunci mosu' meu, intr-o padurelaughingintr-o cabana fara tehnologie fara nimiclaughingavem o viata zbuciumata si cred ca mi-ar placea o pauza...e iedeea dusa la extrem dar daca e vb de idei trasnite si nebuna, uite-o pe a mealaughing rolling on the floor

| RomeoR explică:

Nimic palpitant pana acum... ceva cu adevarat beton?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să mă mărit virtual. Hai că v-am întrecut pe toţiwinking.

| heisenberg a răspuns:

Sa traiesc in continuare in Romania.

| Drlovetralala a răspuns:

Eu am sarit cu parasuta...gol...am si filmat iar cand ma voi insura(sper peste 2000 de ani)soacra mea va primi un cadou de neuitat

Întrebări similare