Gemenii Cramp,
Jack piratul cel teribil,
Copii de la 402,
Johnny Bravo,
Laboratorul lui Dexter,
Curaj,
Inspector gadget,
Tutenstein,
Spioanele,
Familia Adams,
Familia Tofu,
Captain Flamingo,
Vaca si Puiu,
Babuin si Nevastuica,
Zambetul lui Sharon,
Casa Foster,
Clasa lui 3000.
Funda te rog!
Spioanele,Tom si Jerry, Mickey Mouse, Scooby Doo, Copii de la 402 si cele mentionate de tine dar si altele precum Printesa Sisi, Piratul Jack, Fetitele Powerpuff, Laboratul Lui Dexter, etc.
Toate cele enumerate mai sus.
Dar nu pot uita de Mucha Lucha, Samurai Jack, Duck Dodgers, George, regele junglei, Barbie si Printesa Sisi.
Ed, Edd & Eddy, Schooby Doo, Swat Katz, Diabolic, Marcelino, Tom & Jerry, Looney Toons, Spiderman. X- Men, X-Men Evolution, Courage the Courage the cowardly dog, Mystery of providence, Jim Button, Dexter, Cow & Chicken, Thomas & friends cam atat imi pot aduce aminte acum, dar ele sunt o multime dar nu imi aduc aminte numele lor. Sper ca te-am ajutat
Scooby Doo, Laboratorul lui Dexter, Johni Bravo, Spioanele, Tom si Jerry cam atat imi amintesc dar stiu ca erau o gramada pe Jetix
Ciocanitoarea woody! adica asta mi-a marcat copilaria.la asta ma uitam mereu.era pe tvr1 sambata si duminica la ora 9:00 si in cursul saptamanii era timon si pumba la ora 14:30.tin minte ca lasam orice ocupatie cand incepeau desenele animate!
Fred si Barney
Ce-i cu Andy?
Kid VS Kat
Pokemon
Dragon Ball Z
Naruto
Copiii de la 402
Viata cu Louie
Gemenii Cramp
Familia Tofu
Capitanul Flamingo
Tutenstein
Galactik Football
Timon si Pumbaa
Yng Yang Yo!
Caine Rau
Power Rangers
FUNDA?
Desenele mele preferate erau Marcelino pani vino,Familia trasnita, zambetul lui Sharon, Simsala Grimm, Marsupilami, Tupu.etc
waXonwaXoff întreabă: