| chiftelutacrocanta a întrebat:

Care sunt factorii cei mai des intalniti care declanseaza plictiseala la om? Am observat ca eu ma plictisesc de exemplu atunci cand vreau sa fac ceva ce imi place si mi se interzice sau cand vreau sa fac ceva afara si nu pot din cauza ploii sau din cauza lipsei de bani.Care sunt momentele in care te plictisesti cel mai tare?

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Principala cauza este monotonia si lipsa banilor.

| Mayhem666 a răspuns:

Eu ma plictisesc de ceva ce nu mi se pare interesant.

| OoBunnyoO a răspuns:

In general, nu prea ma plictisesc. De regula, nu practic activitati care nu ma intereseaza. Incerc multe chestii, dar daca nu imi plac, prefer sa fac altceva. Iar activitatile care imi plac, de regula nu ma plictisesc. Cand vine vorba de chestii care imi plac am un caracter usor obsesiv. Deci daca imi place ceva, voi face aceeasi chestie si ma voi gandi la aceeasi chestie cateva zile, saptamani la rand. Pana gasesc altceva nou, evident.

Chiar si la munca sau la ore, nu prea ma plictiseam. De regula, ma gandesc ca daca sunt acolo, mai bine ma implic si fac ceva productiv. Ceea ce face timpul sa treaca mai repede si eu nu ma simt de parca as fi pierdut o gramada de ore degeaba.

Totusi, daca stau mai bine sa ma gandesc, pe parcursul vietii mele, cred ca momentele in care m-am plictisit cel mai mult erau orele de mate.

| Mussette a răspuns:

Monotonia, lipsa de activitate, nimic interesant, nimic nou thinking