| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Care sunt în opinia voastra cele mai frumoase AEROPORTURI din ROMANIA, din UNIUNEA EUROPEANĂ și din afara UE (Asia, Africa, United Kingndom, United States of America, Qatar, Rusia, Japonia, China etc?) FUNDAAAA!

14 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

@Furnicuta000 "Terminalul spune povestea lui Viktor Navorski (Tom Hanks) venit din Europa de Est să viziteze New York-ul. În timpul zborului, în țara sa are loc o lovitură de stat. Viktor aterizează la aeroportul John F Kennedy având un pașaport care nu mai este valabil și, ca atare, nu are voie să intre în Statele Unite și trebuie să trăiască în terminalul aeroportului până ce războiul de acasă se va fi terminat." Iar raspunzi aiurea.

| KsfNksf a răspuns (pentru Salontanul):

"Filmul este parțial inspirat de povestea adevărată a șederii de 18 ani a lui Mehran Karimi Nasseri în Terminalul 1 al Aeroportului Paris-Charles de Gaulle, Franța, din 1988 până în 2006. "
Sursa: Wikipedia

| Salontanul a răspuns (pentru KsfNksf):

Nu! Era vorba de povestea filmului nu de unde s-a inspirat. Noi pe asta ne-am contrazis. Daca n-ai vazut raspunsul acelei fete nu ma contrazice.

| Violleta2022 a răspuns:

Aeroportul din Singapore (Singapore Changi Airport) este cel mai frumos din lume (dupa parerea mea). l-am vazut de 4 ori si continua sa imi placa din ce in ce mai mult.

Pe cele din Europa le stie toata lumea, nesemnificative, inclusiv uratenia de Heathrow din UK.

Kuala Lumpur din Malaezia - are iarasi un aeroport mare si frumos, plin de magazine, orhidee si aranjamente orientale.
Hong Kong China este al 3-lea dupa parerea mea, ca frumusete.
Hamad din Qatar este si el dragut, dar mai mic si mai simplu

https://mediafeed.org/26-of-the-worlds-most-beautiful-airports/

| mihai69 a răspuns:

Aeropoarte? rolling on the floor

| Simpatic a răspuns:

Cel mai frumos, cel mai luxos, cel mai tare nu exista tine de gusturi.
Tu esti inca un adolescent dupa exprimare si intrebari.
Cna dintrebi de exemplu care e cea mai tare masina, nu exista un raspuns generalizat pentru ca chiar nu exista pentru unii se numeste bentley pentru altii mercedes pentru altii zonda etc
Asa si cu 'aeropoartele'.

| gabicoo a răspuns:

Corect să zice aieropoarte!
winking

Cel mai șukar ie aieroportu de la Țăndărei!
laughing

| johnnny123 a răspuns:

Un port, doua porturi
Un aeroport, doua aeroporturi

Poti sa cauti pe Google o lista cu cele mai frumoase aeroporturi din lume, pentru ca ma indoiesc ca cineva de aici le-a vazut pe toate.

| Furnicuta000 a răspuns:

Cel mai frumos din Europa e Madrid Barajas International Airport (Spania).

PS. Stiati ca un om a fost blocat intr-un aeroport din Franta timp de 18 ani? S-a facut si un film despre asta (Terminalul)

| Furnicuta000 a răspuns:

Sa ii spuna cineva lui Salontanul ca filmul ala e doar inspirat din acel caz
https://medium.com/......2242e40fa4

| Werrich a răspuns:

Ce HOTELE din Sibiu recomanzi?

| Iote a răspuns:

Ce este asta, un joc? Ca in lumea reala nu exista aeropoarte.
Si ce tinut e ala: Asia Africa United Kingndom United Statesvof America Qatar Russia Japonia China etc?

| Adrian5575 a răspuns:

Japonia.

| yungandreigawd a răspuns:

Frumoase aeropoarte