O legenda este chatul public asa am auzit, vazut, TPU cindva a avut si asa ceva, doar ca lau inchis, pe motiv ca nu era folosit.
Sincer ii inteleg, cine sa il foloseasca pe un astfel de website, unde se pun intrebari si se asteapta raspnsuri.
La ce utilizatori is pe aici, normal ca un chat public este gol, bate vintu, cei de pe aici is "buni" doar asa cum functioneaza acum TPU, adica sa raspunda la o intrebare, doar dupa ce consulta google sau mai stiu eu ce alte surse.
Legedele ce intrebi tu, cam asa si alea functionau, sau inca mai functioneaza si acu
Intrebarile la care se da un raspuns clar si e nevoie sa detii informatii, asa se procedeaza, majoritatea asa fac.
Cei care raspund doar cu Da sau Nu is si de astia destui, aia ar putea fi legende
Un utilizator bun, atunci se vede, cand e pe chat public, in direct, atunci vezi cei poate capu, sau daca are ceva in el
Dar odata ce chat public a existat pe aici si batea vintu, e clara cit de buni is cei care intra pe aici.
Sincer nu pricep cum de o persoana, intra pe aici, apoi se duce se chinuie sa afle ceva informatii, revine si da un raspuns, ce realizeaza de fap, sau ce vrea sa arate?
Vrea sa arate ca exista si el prin lumea asta, ca de ajutat nu vad cu cel ajuta, se simte mai bine, facind asta, gindinduse ca alte persoane il apreciaza, sau ca il cred mai bine informat, ori mai destept?
Daca asa se simte, atunci se inseala singur, se minte singur pentru ca realitatea, este alta, el este de fapt altfel decat il percep unia pe aici.
Asta arata ca acei utilizatori care fac asa ceva, au probleme psihice, alta cauza nu vad.
Cam asta e cu legendele ce intrebi tu.