| chiftelutacrocanta a întrebat:

Care sunt lucrurile pe care le iubesti cel mai mult la tine insuti si care sunt lucrurile pe care le urasti cel mai mult la tine insuti?

22 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In ultima vreme rabdarea, urasc ca sunt bun cu oamenii si sincer, nu vezi ca toata te injura daca esti sincer cu ei? omul prefera minciuna nu cumva sa-i spui adevarul ca tear manca de viu

| Florentina9210 a răspuns:

Iubesc ca stiu sa ma fac iubita, respectata si nu ma dau in laturi de la nimic. Daca mi-am propus ceva, trec si Dunarea pentru acel scop. Am ambitie cat 10 persoane!

Urasc timpurile acelea in care eram naiva, credeam vorba oricui ''coate goale'', insa ce a fost a fost.

Nu sunt o persoana care traieste in trecut ci ma pasioneaza mai mult prezentul, oamenii care au ramas langa mine, de ceilalti nu vreau sa aud, au fost asa de fatada.

| ubox7007 a răspuns:

Lacomia, istetimea si inteligenta si urasc ca nu am cati bani imi doresc si cate imfluenta/putere as avea nevoie sa fiu fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubesc faptul că pot trece peste orice, și că sunt atât de puternică. smug

Îmi iubesc creativitatea, inteligența, spontaneitatea și simțul umorului.
Ador sinceritatea mea, faptul că-s mereu directă și că sunt open-minded.
Iubesc amuzamentul și caracterul meu și faptul că-s o persoană atât de greu de uitat.

Și ador felul cum scriu, sentimentul că toate cuvintele sunt în palma mea și mă joc cu ele după bunul meu plac.

Ce mult mă iubesc, hah.

Urăsc încăpățânarea mea fără limite și faptul că mă pufnește mereu râsul în cele mai tragice situații, și nu pot controla asta, iar oamenii mă cred dusă.
Urăsc că sunt atât de complicată încât oamenii nu țin pasul cu mine.
Și, cam atât. thinking

| justanotheruser99 a răspuns:

Nu pot sa spun ca iubesc ceva la mine, dar sunt cateva lucruri care îmi plac:
-sunt perseverenta si nu prea ma afectează critica negativa
-optimismul meu e contagios
-simțul umorului e mai mult decât dezvoltat
-sunt o fire deschisa
-am inclinatii artistice (pictez, desenez si fac grafica)
Lista cu ce urăsc la mine e mai lunga:
-sunt hiperactiva
-îmi pierd repede răbdarea
-uneori ma enervez din fleacuri (rar, dar când se intampla e nasol rău de tot)
-nu îmi place sa mi se spună ce sa fac, adică mergi fa aia! Aia nu e bine, repar-o sau refa-o!
- sunt puțin orgolioasa
- câteodată sunt foarte cinică si fac exces de sarcasm
Cred ca astea ar fi... laughing

| Drimmero a răspuns:

Iubesc sa fiu si doar eu. Imi urasc incapatanarea si contrarea puternica de care ma tot lovesc.

| WaterDrop a răspuns:

Am penisul prea mic sad Iubesc faptul ca pot avea oricand o prietena, dar ce ma fac? Am doar 5 cm si cu toate acestea nu pot scapa de ele.Pe ultimele a trebuit sa le mint ca plec din tara.Este penibila treaba Chifte sad Te rog spune`mi, ce as putea face ca sa scap de ele, este un chin.

| WaterDrop a răspuns (pentru Drimmero):

Incapatanarea este super! Tine de ea ca faci bine.

| Drimmero a răspuns (pentru WaterDrop):

Incapatanarea ma afecteaza pe mine, in unele lucruri, daca nu m-ar fi afecta, probabil nu mi-ar parea raurolling on the floor))

Pff prostii, incapatanarea te afecteaza doar atunci cand volumul de determinare si cunostinte nu este indeajuns de ridicat.Trust me.Mereu exista o alta cale prin care incapatanarea are de castigat laughing

Nu uneori, am putea dezbate mult pe tema asta. Eu in general sunt mai ''giga contra'', cand nu-mi convine ceva, nu stau neputincios.

| Drimmero a răspuns (pentru Drimmero):

Gica*

Este de laudat asta.Neputinta este slabiciune.Foarte bine faci happy Ai o tendinta totusi spre naivitate am observat. Poate ar trebui sa lucrezi la ea.

Naivitate pe net? Fii serios//, trebuie sa maschezi cumva si sa nu dai din casa, mai ales pe un site de socializare, corect?

Aaa, voi spune corect.Insa banuiesti probabil ca as vrea sa spun mai multe, insa dragutele noastre admine ( o zi de luni minunata sa aveti :* ) ma vor manca pentru asta, asa ca ma abtin laughing. Ceea ce pot spune este ca, reprezinti speciile pe cale de disparitie si stii ce patesc acestea.Nu esti la potentialul maxim si as vrea sa-l atingi.

M-ai 'urmarit' de stii ce si cum? Nu merita sa parcurgi toate etapele pe internet, nu ar trebui sa faci asta, nu-ti iese nimic in castig. Sunt serios atunci cand trebuie, nu contest asta, dar mai ma si distrez, mai ma amuz teribil uneori.

Mdea, dau peste raspunsurile tale destul de frecvent. Daca nu esti minora insa, nu te urmaresc intentionat laughing)).Cat despre castig, mereu am ceva de castigat, satisfactie de sine i`as spune.Heh. Vicii. Insa am un prieten, sa-i spunem Jack care ma ajuta cand e lumea mai grea, inca nu m`a dezamagit.

''Minora'' Bwahahahahah, sunt de genul masculin. Ai gresit aici, n-ai gandit-o bine.

Nu, Sfinte! laughing Nu ai citit din perspectiva buna laughing Stiu ce esti si ce nu esti.

Acum am recitit si am gresit, de la ora asta tarzie se intampla sa fi avut o fluctuatie la atentie.

Se poate intampla oricui happy No worries.

| criss94 a răspuns:

Iubesc sa fiu dorita, asteptata, inteleasa din priviri. Urasc cand cineva ma foloseste, cand nu-mi dau seama ca pierd oameni datorita orgoliului meu, cand sunt inconjurata de prea multi oameni "noi"))

Întrebări similare