In ultima vreme rabdarea, urasc ca sunt bun cu oamenii si sincer, nu vezi ca toata te injura daca esti sincer cu ei? omul prefera minciuna nu cumva sa-i spui adevarul ca tear manca de viu
Iubesc ca stiu sa ma fac iubita, respectata si nu ma dau in laturi de la nimic. Daca mi-am propus ceva, trec si Dunarea pentru acel scop. Am ambitie cat 10 persoane!
Urasc timpurile acelea in care eram naiva, credeam vorba oricui ''coate goale'', insa ce a fost a fost.
Nu sunt o persoana care traieste in trecut ci ma pasioneaza mai mult prezentul, oamenii care au ramas langa mine, de ceilalti nu vreau sa aud, au fost asa de fatada.
Lacomia, istetimea si inteligenta si urasc ca nu am cati bani imi doresc si cate imfluenta/putere as avea nevoie sa fiu fericit.
Iubesc faptul că pot trece peste orice, și că sunt atât de puternică.
Îmi iubesc creativitatea, inteligența, spontaneitatea și simțul umorului.
Ador sinceritatea mea, faptul că-s mereu directă și că sunt open-minded.
Iubesc amuzamentul și caracterul meu și faptul că-s o persoană atât de greu de uitat.
Și ador felul cum scriu, sentimentul că toate cuvintele sunt în palma mea și mă joc cu ele după bunul meu plac.
Ce mult mă iubesc, hah.
Urăsc încăpățânarea mea fără limite și faptul că mă pufnește mereu râsul în cele mai tragice situații, și nu pot controla asta, iar oamenii mă cred dusă.
Urăsc că sunt atât de complicată încât oamenii nu țin pasul cu mine.
Și, cam atât.
Nu pot sa spun ca iubesc ceva la mine, dar sunt cateva lucruri care îmi plac:
-sunt perseverenta si nu prea ma afectează critica negativa
-optimismul meu e contagios
-simțul umorului e mai mult decât dezvoltat
-sunt o fire deschisa
-am inclinatii artistice (pictez, desenez si fac grafica)
Lista cu ce urăsc la mine e mai lunga:
-sunt hiperactiva
-îmi pierd repede răbdarea
-uneori ma enervez din fleacuri (rar, dar când se intampla e nasol rău de tot)
-nu îmi place sa mi se spună ce sa fac, adică mergi fa aia! Aia nu e bine, repar-o sau refa-o!
- sunt puțin orgolioasa
- câteodată sunt foarte cinică si fac exces de sarcasm
Cred ca astea ar fi...
Iubesc sa fiu si doar eu. Imi urasc incapatanarea si contrarea puternica de care ma tot lovesc.
Am penisul prea mic Iubesc faptul ca pot avea oricand o prietena, dar ce ma fac? Am doar 5 cm si cu toate acestea nu pot scapa de ele.Pe ultimele a trebuit sa le mint ca plec din tara.Este penibila treaba Chifte Te rog spune`mi, ce as putea face ca sa scap de ele, este un chin.
Aaa, voi spune corect.Insa banuiesti probabil ca as vrea sa spun mai multe, insa dragutele noastre admine ( o zi de luni minunata sa aveti :* ) ma vor manca pentru asta, asa ca ma abtin . Ceea ce pot spune este ca, reprezinti speciile pe cale de disparitie si stii ce patesc acestea.Nu esti la potentialul maxim si as vrea sa-l atingi.
Iubesc sa fiu dorita, asteptata, inteleasa din priviri. Urasc cand cineva ma foloseste, cand nu-mi dau seama ca pierd oameni datorita orgoliului meu, cand sunt inconjurata de prea multi oameni "noi"))
Andrei_Dumitriu_2000 întreabă:
4b întreabă: