Care știu minți frumos, pot fi și bărbații cât și femeile, fiecare are caracterul lui de a minți.
De obicei barbatii. Vezi ca ei trebuie sa le imbarlige pe fete, si cum reusesc asta aia care n-au Maibach sau macar un BMW?
Se multumesc si cu Mercedes.
Femeile nu mint, in schimb sunt secretoase.
Citisem un articol in care scria despre cantitatea de testosteron care ne face mai sinceri.Acum sunt si femei care au tupeu sa recunoasca multe...nu prea are nicio relevanta intrebarea.
Sigur articolul ala a fost scris de vreun macho man. Nu trebuie sa crezi chiar tot ce citesti pe internet.
Pai si eu ce naiba am scris acolo?(sunt si femei care au tupeu sa recunoasca multe...) daca eram credul cred ca m-as fi desfasurat intr-o maniera misogina.Acord ambelor parti credibilitate si cate o mama de bataie, prejudecati nu prea am...
Mi-ai dat de inteles ca ai crezut acel articol, fiindca ai scris la sfarsit "nu prea are nicio relevanta intrebarea. " pe langa acel articol, ai bagat acea afirmatie cu femeile dar e cam irelevanta pentru ca mereu au fost asa femeile. Si bravo ca n-ai prejudecati