Mare sugubat,esti tu,draga Sunshine! Produci confuzii cu intrebarile tale si eu insami era cat pe ce sa-ti cad in capcana si sa te mustru ca faci confuzie intre "pasarici "si "pasarele"; noroc ca am avut inspiratia sa intru pe profilul tau si sa vad ca nu e singura intrebare dilematica pe care o pui:nu stii care e diferenta dintre pupa si prova,dintre atipeala si somn,nu esti la curent cu efectele radacinii de patrunjel asupra urechilor infundate, esti lipsit de "simtul gaurii"si n-ai informatii despre concursurile de calarit in capitala.E uimitor ce lunga e lista sugubetelor tale nedumeriri! Dar citindu-le,m-am dumirit si eu:umorul a capatat un veritabil talent de gen, pe TPU! Asa incat indraznesc sa-ti raspund la aceasta intrebare precum urmeaza:pasaricile ierneaza in tari calduroase unde ploua adeseori cu euro,dolari,lire si alte pretioase picaturi! Si cum la noi, de cand cu criza, iarna tine mai mult de trei luni, cele mai sensibile pasarici sunt mai mult pe taramuri indepartate! Si acum fie ce-o fi:primesc un zambet sau o injuratura! S-auzim de bine si de... bune!
Simplu. Unele pleaca in spania altele in africa in mare spre tarile apropiate de ecuator(axa imaginara care imparte terra)
anonim_4396 întreabă:
Anda1197 întreabă: