| maria22082 a întrebat:

Care sunt principalele reguli pentru a crea fotografii artistice?

5 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Fotografii "artistice". Ce fain sună. Dacă nu aş şti ce poponărie a ajuns să însemne fotografia în secolul 21, chiar aş fi crezut că-i ceva frumos ca o fotografie să fie artistică. Însă în ziua de azi, artistice sunt fotografiile ălea care nu înseamnă absolut nimic, în care nu apare nimic spectaculos sau ce n-a mai văzut nimeni, dar care se vor a fi artistice.
Ceva gen ălea de pe deviantart, care mai au şi un citat pseudointelectual sub ele, care nici ăla nu înseamnă nimic.
Uite, asta este un bun exemplu: http://browse.deviantart.com/photography/conceptual/#/d5n0bdh
Nu exprimă nimic şi necesită un minim de efort.
Deci mai pe scurt, există o singură regulă pentru a face fotografii artistice în ziua de astăzi: Faci fotografii obişnuite pe care le pui pe diferite efecte de sepia şi b&w despre care afirmi că ar fi artistice, iar dacă cineva îti spune că pozele tale sunt nişte prostii fotografiate din unghiuri ciudate, te rasteşti la el că-i incult şi nu înţelege arta, după care ignori orice critică ce afrmă despre fotografiile tale că nu-s artă şi te mulţumeşti doar cu ăia câţiva care-ţi spun că-s superbe şi originale, aşteptând la rândul lor să audă şi ei asta de la tine despre chestiile pe care le-au făcut.
E greu?

| maria22082 explică (pentru Woodenpints91):

Nu deloclaughing...ador arta fotografica si am vrut sa stiu doar niste reguli de bazahappy

| Woodenpints91 a răspuns (pentru maria22082):

PEntru mine fotografia nu e artă. Sau mai bine zis, 90% din fotografie nu e artă.
Şi aici mă refer la pozele ălea făcut cu un aparat performant, unor chestii care erau acolo. Adică, oricine dacă se pune în acelasi unghi cu un aparat foto îi iese exact aceeaşi poză. Aia nu-i artă.

| motolo9ve a răspuns:

Exista una singura.IMAGINATIA!:*

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare