| 393Dan a întrebat:

Care sunt sansele ca Emine(m) sa-si fi inspirat numele de scena de la Emine(scu)? o.o

Răspuns Câştigător
| J0B0MAT a răspuns:

Ce romantic, ce frumos...

14 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Sansele sunt nule.

| 393Dan explică (pentru Kaℓi):

ău ce asa pesimism? poate citea si el eminescu in secret xD

| Kaℓi a răspuns (pentru 393Dan):

Sau poate nu.

Poate nu. Insa "poate nu" nu-i 100% "nu"

Ok, nu e 100% nu. Sa zicem atunci ca sansele ca Eminem sa citeasca in secret Eminescu, sa fie fan si sa-si schimbe numele dupa el din Slim Shady (sau cum isi spunea mai demult) sunt egale cu sansele ca Eminescu sa-i fi ascultat piesele in casti, pe langa plopii fara sot, langa lacul singuratic.

Hei nu rade de mine, glumeam cu intrebarea, insa daca te gandesti nu-i exclus ca Eminem sa fi auzit de Eminescu.

Si eu glumeam. Asa glumesc eu, mai ciudat.

| LoveSleep a răspuns:

5%.
-5%*

| gemeni6226 a răspuns:

Eu zic un zece la suta dar nu e sigur ca am dreptate.

| Darkmagic a răspuns:

Eminem fonetic este "M&M".
Care sunt sansele ca "Eminem" (M&M) sa-si fi inspirat numele de scena de la Marshall Mathers? big grin

| 393Dan explică (pentru Darkmagic):

Da, auzisem si eu de chestia asta, insa mi-a parut interesanta treaba asta cu Eminescu cand m-am gandit la ea.

| Darkmagic a răspuns (pentru 393Dan):

"Chestia" asta e realitate.
Fonetic, "Emen'Em" (M&M) vine de la numele omului, care, se cheama si el, ca un om. Adica Marshall Mathers.
Probabil in Ro, (chiar daca paraie TPU de romglezi) se citeste cum se scrie, asa cum si "Becitel" (Bechtel) se citeste tot "BeHtel". big grin
Ca asa stiu romanii engleza.
Poti sa stai linistit, in caz ca ajungi in SUA, nu o sa intrebe nimeni daca numele tau 393Dan vine de la "vizuina" (Den), ca o dam dracu de fonetica. Numai la romani e voie... big grin

Răspuns utilizator avertizat