| Cksihja a întrebat:

Care sunt șansele ca viața să nu fi apărut pe Pământ și să fi venit din Spațiu de undeva, asteroizi purtând microbi cu capacitatea de a se adapta și transforma planete într-un mediu locuibil și care să evolueze în oameni?
Poate extratereștri chiar se teleportează în corpuri umane care au fost astfel construite pentru a fi posibil acest lucru.
Este Sufletul ceva venit dintr-o altă lume?
În acest caz Pământ poate fi considerat o colonie sau o închisoare?

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Cele mai mari șanse sunt ca viața de pe pământ să fi apărut aici.
2. Extratereștii nu pot asta.
2. Sufletul și corpul sunt una, și nu din altă lume, ci din asta.
4. Așa că acel caz nu există.

| relian a răspuns:

Nu conteaza daca a venigt din alta parte sau aparu aici. Daca a venti din alta parte,in acea parte conditiile tot ca aici erau,sau inca sunt.
Nu poate un organism aparut in anumite conditii,sa se adapteze la alte conditii,nu are cum.
Sa modifice acele organisme o planeta,vorbim de chestii fantastice deja.
Deci daca organisme de pe Pamint ajung de exemplu pe Marte sau pe Luna fii sigur ca nu o sa se intimple nimic,or sa dispara,unele rapid,altele mai stau in hibernare ceva timp,dar in final se duc de suflet.

Asa ca viata de aparu aici sau altundeva,conditiile tot astea au fost. Extraterestrii nu sunt,daca au fost astia sintem noi,cum ai zis daca noi am venit aici de altundeva,atunci noi sintem extraterestrii,am colonizat planeta asta pustie,dar care avea conditii,apa,roca,si atmosfera care era la fel si din locul de unde am plecat si apoi am ajuns aici.

Sa terformezi o planeta,se poate doar daca acolo sunt conditii aproape de ce ne trebuie noua,ce trebuie vietii de la noi.
Sa existe anumite conditii,iar noi prin import de organisme sa adaugam ce mai lipseste,sau sa corectam.
Dar planeta respectiva trebuie obligat sa aiba atmosfera,sa aiba cimp magnetic,sa aiba o temp accesibila vietii,apei lichide,altfel cu ce avem noi la indemina nu putem terforma nimic.

Daca am gasi o planeta goala,cu apa pe ea si atmosfera cu oxigen,doar sa aruncam o mina de iarba,aia ar fi ideal, asa cum de altfel se povesteste in biblie ca ar fi fost Pammantul.

In biblie, in geneza, de fapt asta este descris teraformarea planetei, se arata ce sa gasit aici, si ce s-a facut.

| Cynthia20 a răspuns:

Nu cred că a calculat cineva aceste șanse. Nu ar avea cum.