| AleDia a întrebat:

Care sunt sau ar trebui sa fie calitatile unui vecin perfect?

12 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Caşiinexistenţa.

| mgtow a răspuns:

Nu face zgomot cu muzica tare dupa ora 22:00 pm, nu se cearta cu nevasta (daca sta singur mai bine pentru ca nu are motive de cearta) te ajuta daca ai nevoie de ceva si e amabil vorbind nu te ia cu injuraturi sau cu un ton agresiv

| Bacemi a răspuns:

Sa stie sa se faca placut, sa isi doreasca sa ma cunoasca si sa vedem impreuna cum ne putem face viata mai placuta, ce lucruri avem in comun.
Sa fie o fire relaxata, care sa nu caute nod in papura la altii. Si sa ofere respect si intelegere.

| Alexandru0007 a răspuns:

E linsitit si vine la tine ocazional cu prajiturihappy ca in filmele americane

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa raspunda fara sictir la salut, sa mai schimbam o vorba doua, sa nu deranjeze tot blocul cu muzica sau ce dracu mai face el prin casa. Asta e un vecin obisnuit, vecinul perfect e ala cu care te imprietenesti pe bune... mai mergi la o bere, te mai uiti la un meci, mai imprumuti una alta, te mai ajuta la mutat mobila

| PedoBarbie a răspuns:

Să mă împrumute cu zahăr şi altele.

| andrei1237 a răspuns:

Sa nu fie manelisti sau sa faca scandal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu urla ca un cal maniac cand face sex cu nevasta-sa si geme mai tare decat ea. Astia de jos parca o fac si cu mobila, sunt enorm de zgomotosi la sfarsit si se aude plesneala aia rapida laughing
Nu da muzica tare in orele de odihna.
Nu tropaie fiindca ii deranjeaza pe cei de dedesubt, desi astia tropaie si eu sunt deasupra lor, parca sunt tancuri.
Daca are caine in apartament si tot latra, il linisteste pe cala pasnica, nu cu gesturi brutale de-l face sa schelalaie si deranjeaza mai rau. Daca are copil mic, nu urla la el ca nu intelege si face mai mult zgomot taranul care urla, pe langa faptul ca arata ca un idiot cand tipa la un copil de 3 ani.

| MDenisee a răspuns:

Sa lase manelele, sau sa le asculte cu castile puse laughing)

| ZambetDeGheata a răspuns:

Sa nu faca zgomot

| Jasmin15 a răspuns:

Sa nu te zica la ai tai daca ai facut ceva, si te-a vazut big grin

| Roxanna112345 a răspuns:

Pai sa fie draguti si placuti si cred ca ar fi frumos si sa se caute cu vecinii lor si sa-i intereseze de cei din jurul lor.De exemplu fara scandaluri sau muzica data tare la ore neadecvate. Niste vecini perfecti ar fi aceia care daca de ex ti-ar arde casa ti-ar sari in ajutor sau in orice alta situatie sa-ti fie alaturi happy Asa vad eu niste vecini perfecti!