Depinde la ce eveniment te referi.
De Paste:
In Letonia se ciocnesc ouale la capete si in lateral, pana cand se sparg. Atunci cand oul unui jucator se sparge, el iese din joc. Jocul continua pana cand un singur om ramane cu oul intact.
Mancare:
Deşi tradiţiile culinare ale Lituaniei au variante regionale, baza comună e constituită din carne de porc, cartofi, roşii, castraveţi şi ciuperci. Heringul e o specialitate reprezentativă a bucătăriei lituaniene: se conservă sărat, marinat sau afumat. Nu trebuie uitate nici varietăţile de pâine, cum ar fi pâinea neagră de secară, parfumată cu chimen de câmp ("carvi"). Este atât de bună, încât nu de puţine ori se mănâncă goală.
Craciun:
Bucuria Craciunului este la fel in orice tara si incalzeste sufletele tuturor, indiferent de limba vorbita sau de educatia primita. Cu toate acestea, Craciunul se sarbatoreste in mod diferit pe glob, existand obiceiuri si traditii variate, in functie de specificul fiecarei zone.
Bradul de Craciun, cadourile care se ofera cu aceasta ocazie si traditionala masa cu bucate delicioase sunt elemente comune in majoritatea tarilor din lume.
Sper ca t-eam ajutat
anonim_4396 întreabă: