Eu nu am fost manelista nu sunt, si 99, 9% ca nu voi mai fi, in schimb demult, demult, ask 1, 2 piese care mi se pareau dragute, dar atat. si mi-am dat seama ca nu e o muzica de calitate, mai bine asculti pop, rock, clasica, sau de ce nu mai bine populara decat MANELE. si sincer la o petrecere cred ca te poti distra si fara manele.
Inainte manelele erau mai cu gust,melodice,dansabile. Acum sunt false,aiurea si se vorbeste numai de avere, masini, dusmani si gps.Nu mai au nimic placut in ele.Era o vreme cand le ascultam cu placere. Vorbesc de cele de acum...sa zic 7-8 ani? Sunt unele care inca mai merg la petreceri dar tot la cele vechi ma refer.Intre timp ne reprofilam...dar mai merge cate una de dragul vremurilor ce au trecut
Am fost manelista acum cativa ani. Am renuntat la gen pentru ca nu e deloc folositor culturii noastre(nu ca rockul care imi place mie ar fi) dar cred ca manelele ne trag in jos. Iar la petreceri se poate dansa si pe altcevsa decat pe manele. Disco, dance, house; recunosc ca nu prea poti dansa pe rock.
Renuntati la manele!
O petrecere este foarte frumoasa fara manele chiar daca inainte nu era bine fara manele
Am urat intotdeauna acest gen.mi se pare oribil.consider ca orice party e bun fara manele
Am ascultat si ascult manele,dar nu ma omor cu ele. Ma refer la faptul ca daca merg pe strada sau sunt intr-un grup de prieten si unu isi scoate telefonul si baga o manea,nu incep sa urlu "ba opreste-o,manelistule". pana la urma fiecare are drepul sa asculte ce gen de muzica ii place,acel gen care il face sa se simta bine. Eu una, consider ca nu maneaua tine toata petrecerea, la fel de bine poti baga muzica de club.depinde de invitati. dar in mare parte, daca nu bagi o manea, doua. parca nu-i petrecere )
Eu ascultam manele, dar am renuntat.Si nu neaparata de obicei manelele nu lipsesc de la o petrecere, dar eu nu sunt de acord.