Contra desi am cont. Dar e privat demult timp si ultima vreme daca am intrat de vreo 2-3 ori ultima luna. Chiar azi, i l-am dat unei persoane de pe TPU. singura persoana de pe site care l-a vazut, si m-a luat cu amintiri ca m-am uitat si eu pe poze, unele amintiri ale vietii.
Si apropo de asta...stie cineva cum pot salva poze de pe hi5? Ca incerc si nu merge. Si chiar vreau sa pun pe p. c. vreo 2-3 ca nu le mai am. Multumesc anticipat.
M-a ajutat bubulina si merge. E-o setare freaky rau Chiar nu stiam de ea. Ii multumesc si aici de ajutor.
Sunt contra. De asta mi-am sters si contul. Mi se pare un fel de prostitutie mascata... Si prea multa prostie... Nu-mi place... Uite o parere cu care sunt intr-o oarecare masura de acord:
http://www.youtube.com/watch?v=iMyNDzv5Xvs
Pro
eu cu ajutorul hi5 mi-am gasit colega de banca, de care nu mai stiam nimic de la bac.
am incercat in zadar, sa o caut la adresa unde locuia dar se muta-se...imi pierdusem orice speranta de a o mai intalni vreodata...si hi5 mi-a" readus „prietena!
asta ar fi primul motiv pentru care sunt pro
Eu sunt pro! Adica e foarte bun, totusi, asa potii vedea poze cu prietenii de care iti este dor, mai cunosti si alte persoane si.iti mai ocupa din timp.
Imi e indiferent!
Nu am cont, si nici nu o sa am!
Consider ca sunt alte site-uri mai interesante de cat ala
Npc flav si tu mai ajutat pe mine
ba chiar ai pierdut si meciu din cauza mea
si eu iti multumesc incapatanatule
Mai eu am hi5... dar intru cred ca o data pe saptamana...acum 2 ani cand l-am facut...era ceva sa imi ocup timpu' acum TPU imi ocupa tot timpul liber
La mine a mers cu save as , ma rog, au mers doar 3, urmatoarele nu. Asta a fost ieri
Pro, deoarece mai cunosti lume, iti mai vezi prieteni care sunt plecati in strainatate, si cam atat.
Am avut cont hi5, dar l-am sters. M-am plictisit de el.Nu sunt nici pro, dar nici contra.
Mai demult toata lumea era cu hi5 parca era ceva "aur") dar acum vad ca nimeni nu se omoara cu el.
[Flav] nu stiu daca mai se poate acum inainte se putea acum nu ca sunt alte persoane care i`au poze de pe un hi5 si fac un alt hi5 cu cine stii ce porcarii si acum nu se mai poate
Flav- mai bine fa un print screen si le decupezi in paint k nu mai merge cu click dreapta si save as
MadaAwwr întreabă: