Cand sa raspund si eu la intrebare, observ ca iar s-a transformat in chat. Eh, nu ma mai surprinde.
As dori cu nony la o bere si langa ''surioarele'' noastre Gabry si little_angel...
Psiholoaga, am fost si eu cu sotul meu intr-un an la Iasi la cenaclul organizat de Alma si poezie.ro
As bea o cafea cu Oliana
Dar as aprecia dacá la aceiasi masá cu noi. Flav ar bea o bere, Gabry si Little_Angel ar bea un suc, Yuli10 si Cassina ar bea un nectar.Cami si Bent ar flirta langá noi, BRO.sa destindá atmosferá.De fapt as vrea o petrecere TPU
Eu as iesi la bere, la o cafea, la un vin sau o ciocolata calda cu multi useri. De bro ma rog si eu de mult si nu vrea in ruptul capului, cred ca ii e frica sa nu fiu urata ca muma padurii si sa intre cu bicicleta in lac Am iesit pana acum cu 2 persoane de pe TPU (cu una la un eveniment caritabil si cu una la ea in oras, cand eram in trecere), ambele mi-au placut foarte mult ca persoane. Sunt sigura ca userii de pe site sunt si mai si in realitate. Ar fi dragut sa organizeze raluca o intrevedere intr-un orasel in centrul tarii, ca sa fie ceva organizat si la nivel national; sa stam toti la mese, sa socializam, sa facem poze. Ce draguuuuut! Apropo de asta, cand scriam poezii pe poezie.ro, ei aveau un eveniment, un fel de cenaclu literar care dura cateva zile la Iasi. Si veneau utilizatori din toata tara, citeau poezii, cantau la chitara, beau o bere, era fain. O astfel de amintire colectiva cred ca ne-ar prinde bine si noua
@alex, stai draga nu te grabi sa dai cu presupusu'.) inca nu le-ai vazut pe restul.
glumesc, inna chiar e o fata frumoasa.
Pe cei care sunt din localitate si cu care cred ca as avea ceva de discutat...care? ...sunt destul de multi...asa ca am avea o intalnire in grup minunata!
Destul de Multi! Little_angel, Flav, nony, furni, cami, Silvia, pshiholoaga, brigaela...
De ce nu, chiar mi-ar face placere sa-i vad pe toti!
Pe bro... e ft comic si cu sigurantza nu as reusii sa beau nic' pentru ca as rade continuu... iar cu alte intentzii pe... secret...se stie el ... aaa sa nu-l uit pe criticul care ma "iubeste"neincetat ) si pe enigmuta ...
as vrea sa va cunosc pe toti ... dar poate reusesc sa cunosc macar cativa dintre voi cand ajung in tara
deci cine se autoinvita la o cafea cu me cand vin in tara? si asta curand
Eu nu beau cafea asa ca prefer berea. dar daca urmatorii sunt amatori de cafea i-as invita cu mare placere: harciog, zazu si psiholoaga. asa de inceput
Pai... pe tine... restul.... oricum esti una din cele mai frumoase de pe TPU :*
Psiholoaga, vreau, vreau sa ne vedem cu totii. Sintem o gramada din Bucuresti si am putea sa ne intalnim intr-o zi... pina nu vine frigu... poate in Gradina Botanica , da ma fisticesc, am trac, imi transpira palmele
P. S. Oricum cu tine si cu Furni o sa ma intilnesc in curind
anonim_4396 întreabă: