| SpoiledBrat a întrebat:

Care utilizatori vi se par cei mai deștepți? In opinia mea Pavel (keanu reeves) este cel mai smart

Răspuns Câştigător
| SkandallKamataru a răspuns:

Eu unul cred ca eu sunt printre cei mai destepti useri. Nu detin eu foarte multe informatii dar am o gandire foarte ascutita happy

9 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Violeta, ea este febletea mea.

| mODIN a răspuns:

Violleta2022 si KovacsB le stiu pe toate din cate am vazut laughing

| Alexandru1111199 a răspuns (pentru mODIN):

Violetta2022 rolling on the floor) vai de capu nostru sper ca nu ia lumea in serios raspunsurile ei...majoritatea fiind cu tenta de zici ca-i cearta pe aia carora le raspunde.

| StoicAnalysis a răspuns:

Este un utilizator cu un fundal verde si ceva creatura neagra desenat in paint. Nu mai tin minte numele, dar o data a vorbit intr-un topic, ceva legat de fizica cuantica. Omul a explicat din ce am inteles, ceva foarte banal in lumea fizicii, dar foarte complicat pentru majoritatea dintre noi. Si felul cum explica, te facea la inceput sa intelegi, dar fiind informatia prea multa si compacta pentru a fi integrata intr-un mesaj pe TPU, la un momentdat te pierdeai in amanunte, dar totodata aveai o vaga idee despre ce vorbeste. Mi s-a parut foarte destept omul, nu pentru ca stia el fizica cuantica in mod special. Mi s-a parut destept pentru ca am observat cat de mult ii facea placere sa explice asta si cum ii functiona modul de gandire.

| TimberWolf a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Mi-ai starnit curiozitatea, cine o fi?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru TimberWolf):

Prea mult de cautat. Acum o luna l-am vazut ultima oara. Dar daca o sa-l mai vad, revin aici si iti spun.

| FreddieM a răspuns:

Cei care nu bat câmpii, își expun ideile în mod clar, concis și pe înțelesul tuturor. De fapt, e o caracteristica a inteligentei în general. Și sunt vreo doi și pe-aici.
Cheers

| SkandallKamataru a răspuns (pentru FreddieM):

Te referi la mine? laughing

| Celdrept a răspuns:

A fost cândva Brugaela și mai e floresdemayo, era și sadrian dar vârsta își spune cuvântul, și userul NLS

Întrebări similare