I-as pune numele fetei Lanesra, dar daca voi avea baiat il voi face fotbalist!
Toți părinții dobitoci încearcă să își îndrume copii spre cariere pe care nu le-au avut ei.
Parintii care isi indruma copii catre o cariera anume unde parintii doar visau sa ajunga, nu ii face idioti, ei isi doresc tot ce este mai bun pentru copilul lor. Ei vor doar sa le ofere confort copiilor, nicidecum o viata indecenta, aici vorbesc la modul general!
Nu crezi că e mai bine să îl lași pe el să aleagă ce vrea să facă cu viața lui?
Este mult mai bine asa, eu am raspuns in gluma oricum, ceea ce iti spuneam eu de faptul ca parintii vor totul pentru copii lor o ziceam la modul general. Este foarte corect ceea ce zici tu!
Interesant. Dar nu cumva e opera ta de arta?
Cum adica?
Citeşte pe wikipedia : Cum se fac copiii )))))))
Mai e pana atunci. Eu intotdeauna am pus cariera si dupa familia. Pana nu termin cu studiile, si pana nu voi profesa jobul preferat, nu imi fac planuri. Dar vorbind teoretic: Cred ca primul lucru pe care il voi face cand voi deveni mama, va fi acela de a deveni mai inteleapta!
Da.
Si daca va fi sa am fata si baiat se vor numi : Anastasia si Leonardo!
Ce nume frumoase!
Multumesc!
Cu plăcere!
Sa am grija sa nu ii pun copilului nume cretine, de genul telenovelistic Alessia, Ricardo, Mario, Fernando, Rafaela, Anisia sau alte penibilitati, ca sa nu ma urasca atunci cand va ajunge mos/baba de 70 de ani. Daca e roman, ii pun nume romanesc.
Daca e baiat nu o sa-l las niciodata sa devina forbalist si daca e fata nu o sa o las niciodata sa devina balerina, cantareata sau fotomodel.
Probabil, desi nu-s sigur deoarece actualmente nu sunt cea mai emotiva/sensibila persoana, dar in fine.
As plange tremurand uitandu-ma cu compasiune, tandrete si implinire la sotia in cauza si la copil, si probabil m-as gandi" Iti multumesc pentru acest miracol ce imi sta in brate tu draga mea sotie ce mai facut cel mai norocos om din lume inca de cand te-am cunoscut, acum sunt de asemenea si cel mai fericit caci mi-ai daruit un fiu/fica, si pentru ca in sfarsit visul meu de a avea propria mea familie a fost dus la bun sfarsit, Va iubesc si reprezentati tot ce am mai drag pe acest pamant". Sau as scrie detaliand cum am trait prin momentul asta eu cat si sotia pentru ca viitorul copil cand va avea probleme/deznadajduiri vizavi de dragoste paternala, sa aiba in scris insasi cele mai pure emotii cand el/ea s-a nascut sa inteleaga ce reprezinta pentru mine.
Am sa ii indrum pe ambii ( ca vreau doi) spre ceea ce vor dori sa faca in viata si indiferent de ce vor alege, ii voi sprijini si ocroti. Iar de pasiunile lor nici macar nu ma gandesc sa nu le iau in calcul. Abia astept sa vad care va alege pianul! Dar tu?
Și eu la fel. Da vreau să iasă un pictor, unu măcar!
Stiu ce zici! Te inteleg perfect!
anonim_4396 întreabă:
Catrice întreabă: