Wow, ce intrebare! wow, ce raspunsuri! deci nu ma consider vedeta, totusi mi-se pare dragut din partea respectivei utilizatoare ca m-a numit cel mai dragut si simpatic.Multumesc! lolita, o multime de utilizatori sunt simpatici si draguti, desi nu ne cunoastem unii pe altii in persoana, toti au raspunsuri bune, amuzante, de tot felul.eu ma bucura ca putem cu totii, sa ne sfatuim unii pe altii, sa comunicam unii cu altii. tin cu aceasta ocazie sa le urez toate cele bune tuturor!
Toti utilizatori TPU sunt simpatici deoarece toti avem acelasi scop sa ajutam si sa ne lasam ajutati
Haideţi recunoaşteţi că sunt drăguţă hmm, glumesc cel mai drăguţ utilizator TPU? majoritatea sunt drăguţi şi dau răspunsuri bune, dar nu toţi aşa cum s-a mai spus pe sus
Kat iubeste pe tim, cat iubeste pe tim, cat iubeste pe tim...
daca te referi la fizic nu-ti pot zice nimic deoarece nu am cunoscut pe nimeni in persoana. cat despre caracter simpatizez o multime de utilizatori.
Cea mai simpatica mi se pare doamna cu bluzita mov pe care o am eu la prieteni(nu stiu cum o cheama). Mereu te ajuta, in legatura cu orice. Oricine e dragut/a in felul lui dar mi se pare ca sfaturile dansei sunt intr-adevar bune
Haideţi recunoaşteţi că sunt drăguţă hmm, glumesc cel mai drăguţ utilizator tpu ? majoritatea sunt drăguţi şi dau răspunsuri bune, dar nu toţi aşa cum s-a mai spus pe sus
Wow,ce intrebare! wow,ce raspunsuri! deci nu ma consider vedeta,totusi mi-se pare dragut din partea respectivei utilizatoare ca m-a numit cel mai dragut si simpatic.Multumesc! lolita,o multime de utilizatori sant simpatici si draguti,desi nu ne cunoastem unii pe altii in persoana,toti au raspunsuri bune,amuzante,de tot felul.eu ma bucura ca putem cu totii,sa ne sfatuim unii pe altii,sa comunicam unii cu altii. tin cu aceasta ocazie sa le urez toate cele bune tuturor!