Tristete,pentru ca doare la suflet si inima.Plictiseala o alini repede daca apare cel dorit!
Plictiseala. Tristetea, de fapt, o oarecare doza de melancolie, face parte din firea mea si nu prea ma deranjeaza, din moment ce ma defineste. In schimb, plictiseala mi se pare de nesuportat uneori, insa nu in sensul ca nu as avea ce face, ci in sensul ca nu am chef sa fac nimic si nicio activitate nu mi se mai pare interesant. Din fericire, nu ma tin prea mult momentele de felul acesta.
Ura e sentiment. Eu stiam ca plictiseala si tristetea sunt stari, nu sentimente. Oricum cea mai groaznica dintre cele doua e tristetea.
La mine tristetea vine din plictiseala.Deci nu prea am motive sa fiu trista, deci da plictiseala e un sentiment urat.Acum depinde din ce cauza vine tristetea
Tristetea fiindca nu o rezolvi prea usor pe cand plictiseala... e mai usor de rezolvat
Tristetea, fiindca trece mai greu, iar plictiseala o rezolvi facand ce vrei si ce-ti place .
Ai dreptate dar asta este categoriia unde pot primi mult mai multe raspunsuri si mult mai de calitate, daca as posta asta la alta categorie nu m-ar satisface, plus ca la categoria asta nu prea apar asa des intrebari.
Tristetea,normal.De ce? Pentru ca daca esti plictisit poti sa gasesti totusi ceva sa te inveselesti; in schimb tristetea nu dispare atat de usor, nu poti pur si simplu sa nu mai fii trist si trebuie sa astepti sa iti treaca.
In concluzie : Nu fii trist/a!
Tristetea... deoarece tristetea trece greu din sufletul tau, iar plictiseala. trece repede. Poti face orice ca sa te distrezi astfel incat plictiseala poate trece cum ar fi : sa te plimbi prin parc..., sa mai stai pe net ( referire la jocuri distractive sau pe youtube diferite vidioclipuri amuzante, ce cu siguranta va trece plictiseala