| Craiovamax a întrebat:

Care vrea o funda?
Vreau mesaje de noapte buna care sa le pot trimite persoanei iubitewinking

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Dacă in somn dormind vei auzii suspine sa nu te sperii e dorul meu ce vine să adoarmă lingă tine.
2.De la un mic dracusor pentru un mic puisor, in anul viselor, ingerii sa iti dea usor un pupic pe obrajor si sa iti spuna repejor"noapte buna".kiss
3.Noaptea este aproape de mine, nu imi este frica ca o voi petrece fara tine deoarece cu venirea ei imi amintesc de tine si de toate clipele petrecute impreuna. Ii multumesc si o iau in brate crezand ca esti tu, crezand ca te sarut si iti soptesc la ureche noapte buna dulceata mea. Te iubesc si de abia astept sa ne petrecem din nou noptile impreuna.
4.As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna.
5.In acest moment milarde de oameni dorm, milioane se indragostesc, milioane mananca, doar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest sms de noapte buna!

2 răspunsuri:
| ahlrh a răspuns:

Eu vreau "funda".
"In aceasta noapte, iti doresc vise, doar cu mine!"
"Sunt atat de zgarcit(a) incat nu-mi permit sa visez altceva, decat pe tine, Noapte buna"
"Inventiv(a), Frumusic(a) dar Obosit(a), iti urez un noapte buna pentru. un somnic :*"

(Hmm, nu-mi sta-nfire sa inventez asa ceva [ ultimul mesaj] :o )

| aliyna a răspuns:

Pe valul mari si al dureri te voi astepta mereu cu un vis de aur si smaralde iti voi pune in par ca u esti tot ce-mi doresc fara tine as muri (te iubesc) te voi astepta mereu ingerasul meu somn usor lacrimi imi curg de dor dar ce sa fac nu ma uita noapte buna.love struck

Pe valul mari si al dureri te voi astepta mereu cu un vis de aur si smaralde iti voi pune in par ca u esti tot ce-mi doresc fara tine as muri (te iubesc) te voi astepta mereu ingerasul meu somn usor lacrimi imi curg de dor dar ce sa fac nu ma uita noapte buna.love struck
De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se poate vedea cu ochiul. Cand inchid ochii, te vad pe tine! Noapte Buna.
intr-o noapte intunecata, cand vei merge sa te culci, am sa vin la tine-n vis, sa-ti sarut buzele dulci! Sa nu inchizi fereastra ca poate vin in seara asta:Ce zici?