Pff Cat valorezi?
Nu se poate estima. Mi se spune ca sunt neprețuita
Si eu care voiam sa te duc la amanet.
Scuze ca ti-am distrus visele
Dar realizezi ca nici toate casele de amanet de pe Terra nu au suficienti bani pentru a ma cumpara?
Dar casele de amanet pe ce alte planete?
nu au un sistem monetar. Acolo totul e gratis
Pffff. Dar am nevoie de tine ca sa fac bani.
N-ai sa-mi imprumuti 5 lei?
Ba da. Cum ii doresti? Numerar?
Da, te rog.
Sigur.
O adresa sa imi lasi, iar secretara mea iti va trimite aceasta suma in decursul a doua zile lucratoare prin posta aeriana. Inainte de toate ar trebui sa ma asigur ca esti major. Nu pot face transferuri cu minori Dupa care trebuie sa iti fac cunoscut faptul ca la ridicarea plicului se achita rambursul. De obicei consta intr-un rinichi. Dar in cazul tau si un plaman e bun
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati in privat! O seara frumoasa!
Strada Labei, Nr. 69; Bloc... Boschet: Cu frunze; Scara: La subsol; Apartamentul: -2; Cod postal: 739827
Si cum te asiguri ca sunt major?
Iti dau un sfert de unghie.
Daca esti major imi lasi si un CNP, vezi ca ar trebui sa aiba seria de Narnia, altfel e invalid.
Pffff.
1921120053498
Seria?
Seria? Pe CNP? N-am mai auzit.
Iar daca-i aia de pe buletin...um... NR.
Seria nu se afla pe CNP. Poate de aceea nu ai auzit asa ceva
De obicei, in aceste tranzactii am nevoie de CNP, dar si de serie. Odata ce am facut rost de CNP, mi se pare normal sa iti cer restul datelor. Cu cine crezi ca vorbesti? Cu amatori? Eu sunt experta.
Ahaa. *ii se lumineaza mintea*
Si, e buna seria sau se considera invalid?
Cu tot regretul, trebuie sa te informez ca nu se poate finaliza aceasta tranzactie. Avionul nostru tocmai ce s-a prabusit in Atlantida. Imi pare foarte rau. Mi-a facut placere sa facem afaceri impreuna. Poate pe saptamana viitoare vom afla daca mai exista supravietutitori. Pana atunci sper sa nu duci lipsa acestor bani,
Dar...dar aveam nevoie de acei bani.
Nu plange. Du-te cere de la un prieten.
Du-te ma, vrei sa-i fac saraci de tot?
Ok, ok. Iti trimit eu prin posta romana 5 lei. Poate iti ajung pana la anul. Nu saraci poporul.
Imi ajung. Multumesc. ^.^
N-ai pentru ce.
Bine. Da' eu fac treaba care-i mai usoara.
Inseamna ca mie imi ramane treaba grea, o sa ma chinui sa duc toate diamantele acasa.
Nu, ai inteles gresit. Daca vrei sa scotocesti dupa rubine, faci tu treaba grea. Cand cautam diamante, vedem cum facem. (oricum le fur pe toate cand nu esti atent/a)
Stai stai stai, da-le dracu de pietre ca oricum nu ma omor dupa bijuterii sau pietre pretioase. Tu nu esti sigur/a daca sunt fata sau baiat?
Cand ai auzit ca vreau sa fur...
Mneh. Am zis ca decat sa gresesc.
Nu a tinut, asa-i? Macar am incercat. Tot le șutesc cand nu te astepti
alexaaa întreabă: