Hmmm, perfecta nu e nici una, avantaje dezavantaje. Dupa varsta de 30 35 primeaza ascendentul.Eu sunt scorpion! P.S o mica poveste pentru scorpioni. Odată, un scorpion, care, se ştie, este un foarte prost înotător, a cerut unei broaşte ţestoase să-l treacă râul în spinare. „Nu vreau i-a spus ţestoasa, fiindcă în vreme ce eu voi înota, tu o să mă înţepi şi am să mă înec." „Dragă ţestoasă, a râs scorpionul, dacă te înţep şi tu te îneci, mă scufund şi eu împreună cu tine. Nu ar fi logic să fac aşa ceva."
„Ai dreptate, a strigat ţestoasa. Urcă-te." Şi scorpionul s-a urcat la bord. Pe la mijlocul râului, a înţepat-o puternic pe ţestoasă. Pe când amândoi se scufundau, broasca a spus: „Te superi dacă te întreb ceva? Ai zis că nu e logic să mă înţepi. De ce ai făcut-o?" „Ei, asta nu are nimic de-a face cu logica, a răspuns trist scorpionul aproape înecat. Aşa mi-e firea."
Coquina15 are dreptate nu are sens sa repet ce a scris ea, in scimb voi spune ca asa zis zodiile sunt basme si cred ca astronomia e mai frumoasa decat basmele alea, deci zodiile nu exista, stelele sunt simpli astri solari atat
TU esti atat de banala si comuna ca imi pot da seama tot despre tine doar daca iti aflu zodia? Esti 100% exact ce scrie acolo? Poate o persoana care nu te cunoaste sa stie totul despre tine? Ar fi aiurea.
Stii tu, nu mi-am mai pus varsta la profil ca "inteligentii" ca dorotheea si cei/ cele ca ea sa poata pretinde ca am 15 ani ca sa se simta mai bine, dar nu cred ca mai e o persoana pe aici care sa imi stie zodia. Am zis eu ca suntem parteneri.
Cineva a ramas indignat de raspunsul meu referitor la zodie. Esti a 2 persoana care stie. Acum poate nu ma mai ameninta ca ma taie .
Riiiight.
Daca stiam perfect ceva sunt stalker, daca nu stiu perfect sunt prost. Nu e raspuns corect cu tine.
Este cum zic eu pentru ca la tine nu... citeste mai sus.
Te pui cu Coquina? Cand e de serviciu, nimic nu scapa))))
Plictiseala e mare
Drimmero e criptonita ta a? Cum a intrat el ai inceput sa te porti urat cu mine .