| Butucel_Adela_Alexandra_2000 a întrebat:

Care zodie credeti ca e cea mai perfecta? Dar cea mai perfectionista si critica?

20 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Hmmm, perfecta nu e nici una, avantaje dezavantaje. Dupa varsta de 30 35 primeaza ascendentul.Eu sunt scorpion! P.S o mica poveste pentru scorpioni. Odată, un scorpion, care, se ştie, este un foarte prost înotător, a cerut unei broaşte ţestoase să-l treacă râul în spinare. „Nu vreau i-a spus ţestoasa, fiindcă în vreme ce eu voi înota, tu o să mă înţepi şi am să mă înec." „Dragă ţestoasă, a râs scorpionul, dacă te înţep şi tu te îneci, mă scufund şi eu împreună cu tine. Nu ar fi logic să fac aşa ceva."

„Ai dreptate, a strigat ţestoasa. Urcă-te." Şi scorpionul s-a urcat la bord. Pe la mijlocul râului, a înţepat-o puternic pe ţestoasă. Pe când amândoi se scufundau, broasca a spus: „Te superi dacă te întreb ceva? Ai zis că nu e logic să mă înţepi. De ce ai făcut-o?" „Ei, asta nu are nimic de-a face cu logica, a răspuns trist scorpionul aproape înecat. Aşa mi-e firea."

| RAY a răspuns:

Ai mare dreptate

| RAY a răspuns:

Coquina15 are dreptate nu are sens sa repet ce a scris ea, in scimb voi spune ca asa zis zodiile sunt basme si cred ca astronomia e mai frumoasa decat basmele alea, deci zodiile nu exista, stelele sunt simpli astri solari atat

| Drimmero a răspuns:

Iar cu glume anale si cu gaysme, iar?

| UnBroken2016 a răspuns:

TU esti atat de banala si comuna ca imi pot da seama tot despre tine doar daca iti aflu zodia? Esti 100% exact ce scrie acolo? Poate o persoana care nu te cunoaste sa stie totul despre tine? Ar fi aiurea.

Daca ti-as zice ca eu nu ma pot enerva, ai incerca si mai tare asta?

Stii tu, nu mi-am mai pus varsta la profil ca "inteligentii" ca dorotheea si cei/ cele ca ea sa poata pretinde ca am 15 ani ca sa se simta mai bine, dar nu cred ca mai e o persoana pe aici care sa imi stie zodia. Am zis eu ca suntem parteneri.

Teapa. Am boxeri

Cineva a ramas indignat de raspunsul meu referitor la zodie. Esti a 2 persoana care stie. Acum poate nu ma mai ameninta ca ma taie straight face.

DAca ne luam dupa logica ta, esti stalker. NU mai baga scuze.

Riiiight.
Daca stiam perfect ceva sunt stalker, daca nu stiu perfect sunt prost. Nu e raspuns corect cu tine.
Este cum zic eu pentru ca la tine nu... citeste mai sus.

| Drimmero a răspuns (pentru UnBroken2016):

Te pui cu Coquina? Cand e de serviciu, nimic nu scaparolling on the floor))))

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

Plictiseala e mare

Cine esti tu si ce vrei de la mine?

Drimmero e criptonita ta a? Cum a intrat el ai inceput sa te porti urat cu mine sad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Balaur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ghideaza-te dupa realitati cand vrei sa afli ceva real.
Oamenii devin perfectionisti din cauza experientelor, nu din cauza zilei in care s-au nascut sau a planetelor.

| ubox7007 a răspuns:

Ba, eu sunt rac, imi place zodia asta, e frumoasa

| Venerabilul a răspuns:

Nu cred in horoscop.

| totuldesprenaturasiaventura a răspuns:

Zodia fecioara

Întrebări similare