| caribaheine a întrebat:

Cariba Heine care joaca in rolul lui Rikky. Ea este asa de rebela si in realitate? si sa nu credeti ca Emma si Cleo au murit sau altceva. Este adevarat se drogheaza doar ca prin tigari fumeaza dar Cariba nu.

21 răspunsuri:
| okei a răspuns:

Cine se drogheaza?laughing Emma sau Cleo?laughing Si nu nu este asa de rebela si in realitate happy Am un prieten in Australia si a avut ocazia sa o intalneasca la Fans Day a H2O a fost reuniune a H2O si a spus ca este o fire foarte "bleaga" si serioasa. O zi buna in continuare " Caribaheine ".

| Moneyandfame a răspuns:

Nu ai pic de coerenta.Cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cariba nu se drogheaza si nici Claire sau Phoebe.Sunt doar zvonuri prostesti scrise de oameni prosti.De unde ati aflat voi asa ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea se droga.

| adelina_8639 a răspuns:

Cariba sunt foarte dejamagta de tine de cand am aflat ca fumezi nu mai fuma ca asta iti face foarte mult rau cu multa tristete fanul tau dely

| adelina_8639 a răspuns:

Sunt de acord cu tine nu se drogeaza doar fumeaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca au murit toate

| annylutza a răspuns:

Nu a murit nimeni decat emma care o inlocuieste bella
tonguetonguetonguetonguehappyuni sunt cam prosti si cred asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau id-ul lui cariba heine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rikki e cea mai tare in film si in realitate. Ea este rebela si ii sta foarte bine rolul ei in h2o.eu sunt exact ca ea si e misto, am parul blond, ochi albastri, inalta. daca ma vezi zici cas rikki in picioare. toata lumea zice asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rikki e cea mai tare si nu fumeaza deloc nici emma nici cleo.rikki e rebela si in film si in realitate am vazut videoclipuri pe net.asaca cei care nu tin la rikki sun prosti rau.eu sunt la fel ca ea exact.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca cleo s-ar droga dar la ema m-as putea gandi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O apreciez ca este artista mea preferata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa vreau sa fac oeee cu tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce credeti chestiile acestea? Ema a fost data afara pentru ca a facut nu stiu ce dar nu a murit...doar ca a dat-o afara atat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si rikki a fost rebela in film dar in realitate e foarte serioasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca este asa rikky bine si de tine imi place la nebunie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost in australia si am avut ochazia sa vorebesc cu :cariba heine claire holt phoebe tonkin si chiar miau lasat sa ma uit cum fac repetiti si miau aratat imprejurimile si nu sr drogheaza emma si cleo in niciun caz cariba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda... ce pot sa spun este ca are dreptate "okei" si este mai serioasa si mai "timida" un cuvant mai direct... in loc de "bleaga". Asta iti spun si din experienta si din ce mi-au spus niste prieteni de pe la Australian si Pacific.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu s-a intamplat nimic nici cu emma nici cu cleo si emma nu a murit a plecat din acest serial pentru ca joaca intr-un film de groaza.

| JV a răspuns:

Cariba nu fumeaza si nici nu se drogheaza am vorbit eu cu ea.