| 7iulie a întrebat:

Carte sau film?

10 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Binenteles film! Cine are timp de citit 1 saptamana cand poti vedea aceeasi poveste in 2 ore? happy

| justanotheruser99 a răspuns:

Carte. Insa merge si un film.

| deeeaqq a răspuns:

Carte şi film

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cartea bate intotdeauna. Desigur ca imi place sa vad si filmul dar mereu gasesti mult mai multe informatii intr-o carte. Nu poti compara 1000 de pagini cu 90 de minute de film.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere ca sunt ambele captivante si te prind in poveste e greu de ales, dar totusi un film ar fi mai bun pentru ca iti povesteste totul mai pe scurt.

| Ada78 a răspuns:

Film, desii imi place sa citesc mai bine vad un film de o ora jumatate, decat sa citesc 2-3 saptamani tongue

| Damonana a răspuns:

Carte, pentru ca dupa ce citesti cartea, filmul este la fel de captivant chiar daca ai citit sau nu cartea, pe cand daca vezi filmul, iti garanrez ca nici atat nu o sa mai citesti cartea. Asa ca eu zic sa citesti cartea, apoi sa vezi filmul.

| kmkmkmkmkmkmkmkmkmkmkm a răspuns:

Carte. Sa iti explic si de ce: ei bine, oricat de bine si de apropiat ar fi filmul de carte, mereu cartea va avea mai multe detalii. In film nu se poate cuprinde totul, chiar si detaliile. De asemenea, citind cartea, iti poti crea, sa zic asa, o anume viziune asupra intamplarilor, asupra personajelor, asupra a tot ce este prezentat in carte. E mult mai captivant, mai ales cand nu stii cum arata exact personajul care vorbeste, iti dai seama cum e, dar ii sta tie in puterea mintii sa decizi cum arata. Nu stiu, poate suna ciudat pentru unii, dar crede-ma ca am dreptate. Funda?

| 7iulie explică (pentru kmkmkmkmkmkmkmkmkmkmkm):

Nu-ti pot da funda pentru ca asta tine total de parere.

| FilipJicha a răspuns:

Film cu siguranta.

Întrebări similare