Binenteles film! Cine are timp de citit 1 saptamana cand poti vedea aceeasi poveste in 2 ore?
Film, desii imi place sa citesc mai bine vad un film de o ora jumatate, decat sa citesc 2-3 saptamani
Carte, pentru ca dupa ce citesti cartea, filmul este la fel de captivant chiar daca ai citit sau nu cartea, pe cand daca vezi filmul, iti garanrez ca nici atat nu o sa mai citesti cartea. Asa ca eu zic sa citesti cartea, apoi sa vezi filmul.
Carte. Sa iti explic si de ce: ei bine, oricat de bine si de apropiat ar fi filmul de carte, mereu cartea va avea mai multe detalii. In film nu se poate cuprinde totul, chiar si detaliile. De asemenea, citind cartea, iti poti crea, sa zic asa, o anume viziune asupra intamplarilor, asupra personajelor, asupra a tot ce este prezentat in carte. E mult mai captivant, mai ales cand nu stii cum arata exact personajul care vorbeste, iti dai seama cum e, dar ii sta tie in puterea mintii sa decizi cum arata. Nu stiu, poate suna ciudat pentru unii, dar crede-ma ca am dreptate. Funda?
Nu-ti pot da funda pentru ca asta tine total de parere.