Mie fierti, cu telemea si branza si rosie dinaia cu sare pe ea eu mananc de sparg, cu unt n-am incercat eu pun ulei pe iei si mannc de crap
Nu se pune... întrebarea e despre cartofi
Dar presedintii si marii conducatori sunt obligati sa faca exercitii de autocontrol? oare toti oamenii in functii mari au autocontrol? sau inteligenta emotionala?
1. Nu. 2.Nu. 3. Nu.
Dar de exemplu poate sa ii dea scshizofrenie unui om un om cu puteri telepatice cu un nivel mult mult mai mare cuiva care e la primul nivel? ca sunt nivele de autocontrol si dvstra ce ziceti oare Putin avea inteligenta emotionala? dar Hitler?
Prajiti, cu branza sarata cumparata din piata si putin usturoi.Nu se compara cu niciun fast food ever.
Daca sunt cartofi noi, fierti apoi prajiti
cred ca maine asa fac, fierti pe jumate, apoi la cuptor, stropiti cu ulei de masline.
Buni sunt cei de la mc.Prajiți în casă nu prea îmi plac pentru că nu ies crocanți. Îmi place să mănânc mai sănătos, deci prefer toate celelalte variante.
Nu am poftit niciodata la cartofi, dar nici nu-i refuz daca mi-i pui in farfurie. Daca ar fi sa aleg neaparat o metoda de preparare, cred ca as merge pentru cartofii prajiti, de preferat cu usturoi.
LisaJulie întreabă: