Vorbind mai fantastic as vrea sa vad cu proprii ochi o hipernova si cum se formeaza o gaura neagra de la o distanta sigura.
Ba eu sunt singurul care vrea sa fie in mijlocul unei tornade intr-un tanc pe vreme de razboi, mai exact intr-o lupta de tancuri si sa supravietuiesc?
Salut, la un curcubeu aș vrea să fiu martor, să fiu chiar pe el. Sau de ce nu pe un nor? ...
Un vulcan cand erupe dar sa fiu cam la 20 km dar sa vad foarte bine vulcanul
Aurora Boreala de la o distanta foarte apropiata! E foarte spectaculoasa si superba! :-x :-)
As vrea sa vad aurora boreala.Cred ca este un spectacol unic sa fii martorul unor nopti transformate in zi!
As vrea sa pot vedea de aproape contopirea a doua Gauri Negre..probabil unul dintre cele mai violente evenimente din Univers, dupa Big Bang.
Mi aș dori sa fiu martorul caderii unui asteroid de dimensiunile celui de acum 65 mil.ani din penisula Yucatan, care a exterminat orice fiinta mai mare de 2 kg, inclusiv a dus la disparatia dinozaurilor!
Sa ma aflu in mijlocul unei tornade de foc cu o sabie in mana sinsa strig traiasca Romania.
O tornada
Nu stiu de ce dintotdeauna mi-am dorit sa fiu intr-o tornada, dar fara ca ea sa ma omoare
As vrea sa fiu afara si sa privesc o eclipsa totala de soare, am fost prea mic cand a fost ultima eclipsa totala de soare la noi
Ex89 întreabă:
FrumoasaTa întreabă:
RAY întreabă: